Whatsapp
HASIR & BAMBU DEKORASYON TÜRKİYE
<span class="courgette"><br>Hasır & Bambu Dekorasyon</span>


Hasır & Bambu Dekorasyon

Hasır, Bambu, Saz ve Kamış Dekorasyon Uygulamaları...

Bambu Gölgelik

Bambu Gölgelik Uygulama ve Ürünlerimizi İnceleyiniz. Bambu Gölgelik fiyatlarımız hakkında detaylı bilgi alın. Doğal, şık ve ekonomik ürünler ile siz de doğal mekanlara sahip olun.

Bambu gölgelik uygulamalarımız

Bambu gölgelikler turizm işletmelerinden cafe restoranlara kadar birçok sektörde tercih edilen doğal gölgelik uygulamalarıdır. 

insanların doğal mekanlarda daha fazla vakit geçirmesi kendini daha iyi hissetmesi ve doğal mekanlara daha fazla gitmeyi tercih etmeleri artık günümüzde işletmeleri dekorasyon anlamında doğal görünümlü ve doğal ürünlere yönelmeye teşvik etmektedir.

Günümüzde artık kiremit, beton, sac, PVC, bez branda gölgelik uygulamaları yerine bambu gölgelikler herkesin tarafından tercih edilebilir hale gelmiştir.

 

Bambu Gölgelik Uygulama alanları

  • Bambu gölgelikler kamelya ve çardakların üzerine,

  • Pergole ve veranda üzerine,

  • Bahçenizdeki oturma alanlarınızın üzerine,

  • Kafeniz de ki, restaurantıniz daki ya da turizm işletmemizdeki oturma alanlarının ve çardakların üzerine gölgelik ve çatı kaplaması olarak uygulanabilmektedir.

  • Kısaca bambu gölgelik ve çatı kaplama ürünleri dış mekanlarınızdaki tüm oturma alanlarınızın çatı ve gölgeliklerine uygulanabilir ve size koyu gölge sağlar.

 

Bambu gölgelik modellerimiz

  • Bambu modellerimiz çok farklı tasarımlarda yapılabilmektedir. Bambu gölgelik modellerini bir standarda sokmak çok yanlış olacaktır. çok farklı malzemeler ile çok değişik modellerde bambu gölgelik uygulamaları yapılabilmektedir.

  • Burada tamamen sizin isteğinize ve ben bu gölgelik uygulaması yapan ustanın tecrübesine bağlı çok şık ve modern tasarımlar ortaya çıkabilmektedir.

  • Web sayfamız üzerindeki bambu gölgelik modellerimizi inceleyerek bizlerden uygulama ve fiyat bilgisi alabilirsiniz.

 

Bambu gölgelikler hangi malzemelerin üzerine uygulanabilir?

  • Açıkçası bambu gölgelikler tüm alanlara rahatlıkla uygulanabilmektedir.

  • Beton, ahşap, demir, çelik sac ve kiremit zeminlere dahi uygulama yapılabilmektedir.

Bambu gölgeliklerin ömrü ne kadardır?

Bambu gölgelikler çok farklı modellerde ve çok farklı malzemeler ile yapılabilmektedir.

Bambu gölgelik uygulamalarında kullanılan tüm malzemeler %100 doğal ve doğada yetişen organik malzemelerdir. Saz kamışları ile yapılan bambu gölgelikler kamış gölgelikli kirpi gölgelik diye tabir edilmekte ve çok uzun yıllar dayanabilmektedir.

Aynı şekilde doğal ot kaplama ve bambu kamış ile yapılan bambu gölgelik uygulamaları da kamış gölgelik Kader olmasa da 5-6 yıl ömrü bulunmaktadır.

 

Bambu gölgelik bakımı nasıldır?

  • Bambu gölgelikler ekstra bir bakım gerektirmez. Usta kişiler tarafından kaliteli malzemeler kullanılarak yapıldığı takdirde uzun süre dayanıklılığı ve şık görünümünü kurmaktadır.

  • Bambu gölgelik uygulamaları yaptırırken yaptıracağınız firmanın tecrübesini ve yaptığı işleri göz önünde bulundurarak doğru firmayı ya da ustayı seçmeniz büyük önem taşımaktadır.

 

Bambu gölgelik fiyatları

Bambu gölgelik fiyatlarımız hakkında detaylı bilgi almak için web sitemizdeki telefon numaralarımızdan bizlere ulaşabilirsiniz. Beğendiğiniz bambu gölgelik görselini bizlere WhatsApp üzerinden göndermenizi rica ederiz.

Bambu gölgelik uygulama yapılacak alanlarınızın varsa fotoğrafı ya da satış temsilcimizle tarif ederek hızlı bir şekilde fiyat alabilirsiniz

Bambu gölgelik fiyatları uygulama yapılacak alanın büyüklüğüne ve kullanılacak malzemenin cinsine göre değişiklik gösterebilmektedir.