Whatsapp
HASIR & BAMBU DEKORASYON TÜRKİYE
<span class="courgette"><br>Hasır & Bambu Dekorasyon</span>


Hasır & Bambu Dekorasyon

Hasır, Bambu, Saz ve Kamış Dekorasyon Uygulamaları...

Hasır Kamelya

Hasır kamelya modellerimiz ve hasır kamelya fiyatlarımız için bizlere ulaşınız. %100 doğal hasır ve kamış ürünler ile hası kamelyalar imal ediyoruz.

Hasır Kamelyalar İle Mekanlarınızı Doğallaştırın

Hasır kamelyalar ile mekanlarınızı doğallaştırın. Hasır kamelyalar ahşap ve ferforje kamelya oturma alanlarının çatı ve gölgelikleri ne hasır ve hasır dekorasyon ürünleri ile doğal çatı ve gölgeliklerin uygulanmasıyla yapılmaktadır.

Hasır kamelyalar günümüzde doğal görünümü ve iyi bir yalıtım sağlaması nedeniyle evlerin bahçelerinden 5 yıldızlı otellerin sosyal alanlarına kadar birçok yerde tercih edilmektedir.

Hasır kamelya modellerimiz ve hasır kamelyaların avantajları hakkında bu yazımızda sizleri ayrıntılı olarak bilgilendireceğiz.

Hasır kamelya modelleri

  • Hasır kamelya modelleri çok farklı şekilde yapıldığı gibi çok farklı malzemeler ile yapılabilmektedir. Hasır kamelyalar doğada yetişen %100 doğal malzemeler ile katkısız bir şekilde yapılmaktadır.

  • Hasır kamelya modellerimizden en çok tercih edilen uygulamalar arasında kamış hasır kamelya ve doğal ot hasır kamelya modellerimiz bulunmaktadır.

  • Dış mekan hasır dekorasyon uygulamalarımızın en çok tercih edilenleri arasında olan hasır kamelyalar hem size hem de misafirlerinize harika ve ferah oturma alanları sağlamaktadır.

  • Web sayfamızda sizlere ve misafirlerinize hayranlık uyandıracak hasır kamelya modellerimizi inceleyebilir ve beğendiğiniz hasır kamelya modellerimizi bize ileterek ürün ve uygulamalarımız hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz.

Hasır Kamelyaların Avantajları

Kandinizi Doğada Hissedin

  • Hasır kamelyalar uygulandığı mekanlara doğa ile iç içe bir görünüm ve egzotik bir hava katmaktadır.

  • Hasır kamelyalar üzerine doğal hasır malzemeleri uygulanarak yapıldığı için hasır kamelyanın altında yazın bunu aldığınız sıcak havalarda daha iyi ferah hissetmenizi ve hoşça vakit geçirmenizi sağlayacaktır.

  • Hasır kamelya çatı ve gölgelikleri deprem sırasında herhangi bir tehlike teşkil etmezler. Hasır kamelya çatı ve gölgelik uygulamaları doğal hasır ve kamış malzemelerden yapıldığı için depreme dayanıklı ve diğer çatı tiplerine göre daha güvenli yapılardır.

  • Hasır kamelya uygulamaları doğa ile iç içe bir görünüm sağladığı için sizi huzurlu bir yaşam alanı sağlayacaktır. doğal mekanlar ile stresinizi ve yorgunluğunuzu atabilir keyifli vakitler geçirebilirsiniz.

Hasır kamelyaların ömrü ne kadardır?

Hasır kamelyaların ömrü genellikle 5 yıldan 20 yıla kadar değişmektedir.

Hasır kamelyaların ömrüne etkileyen en önemli faktörlerden birisi de hasır kamelya ustasının tecrübesi ve kullanılan malzemenin cinsi ve kalitesidir. Dowload kaplama ile yapılan Hasır kamelyalar genellikle 5-6 yıl ömre sahip olması normaldir.

Saz kamışları ile yapılan kirpi kamış hasır kamelyalar ise 20 yıldır üzeri ömre sahip olmaları uygundur. 


Hasır kamelyaların bakımı zahmetsiz ve kolaydır. Hasır kamelyanız için ekstra bir bakım maliyetini ihtiyaç duyulmaz fakat kamelyanın üzerindeki hasır ve kamış malzemesinin koruyabilmesi için gerekli atmosfer ve hava koşulları uygun olursa hasır kamelyalar daha uzun ömürlü olabilmektedir.

Hasır Kamelya Fiyatları

Hasır kamelya fiyatları çatı ve gölgelik uygulanacak mekanların büyüklüğüne ve kullanılacak malzemenin cinsine göre değişmektedir.

Hasır kamelya fiyatlarını etkileyen bir unsur da özellikle kamış ile yapılan kirpi çatı hasır kamelyalar için çatı eğimi dir. bu tarz hasır kamelyalar da çatı eğimi ne kadar yüksek olursa işçilik daha zahmetli olduğu gibi hasır kamelyanın ömrü de daha uzun olacaktır.

Hasıır kamelya fiyatlarımız ve hasır Kamile modellerimiz hakkında detaylı bir bilgi almak için bizlere web sayfamız üzerinde bulunan iletişim bilgilerinden ulaşabilirsiniz.

Türkiye'nin her yerinde hasır kamelya uygulamaları ve hasır kamelya ürün satışlarımız mevcuttur.