Whatsapp
HASIR & BAMBU DEKORASYON TÜRKİYE
<span class="courgette"><br>Hasır & Bambu Dekorasyon</span>


Hasır & Bambu Dekorasyon

Hasır, Bambu, Saz ve Kamış Dekorasyon Uygulamaları...

Kamış Gölgelik

Kamış gölgelikler %100 Doğal ve dayanıklı kamışlardan yapılan doğal ve egzotik yapılardır. kamış gölgelik modellerimizi ve kamış gölgelik fiyatlarımızı keşfedin.

Doğal Kamış Gölgelikler

Kamış gölgeliker, kamış çatılar ve kamış uygulamalar sazlıklardaki kaliteli saz kamışlarının ustalıkla bir araya getirilmesi ile meydana gelen dayanıklı ve doğal ve şık görünüme sahip yapılardır.

Kamış gölgelikler zaten çok uzun yıllardır Uzakdoğu'da ve Afrika'da yerliler tarafından çok pratik masrafsız olduğu için kullanılmaktaydı.

Günümüzde tabii kamış gölgelik uygulamaları daha gösterişli ve daha doğal bir ortama sahip olmak için insanların en çok tercih ettiği en popüler uygulamalar arasında yer almaktadır.

Kamış gölgelik uygulamaları ürünleri saz kamışlarının ustalıkla uygulanacak mimariye ya da tasarıma göre birleştirilerek uygulanmaktadır.

 

Kamış Gölgelik Uygulama Alanları

Kamış Gölgelikler Nerelere Uygulanmaktadır?

  • Kamış gölgelikler her yerde uygulanabilir. Verandanın çatısına, bahçenizdeki kamelyanızın çatısına, kulübelerin çatısına, araba garajlarının çatılarına, bağ bahçe evlerinizin ve yazlık-kışlık evlerinizin çatılarına uygulanabilmektedir.

  • Özellikle turizm işletmeleri kamış gölgelik uygulaması ile birlikte püsküllü saçaklı ot kaplama çatılarını da çok sıklıkla tercih etmektedir.

  • İnsanların artık doğal yaşama artan özlemi evlerinde de daha doğal bir hava estirmek amacıyla insanlarda artık evlerinde, sitelerinin bahçelerinde, kamelyalarında oturacakları alanların üst kısımlarında kamış gölgelik uygulamalarını daha sıklıkla tercih eder hale geldiler.

  • Bahçe garaj için gölgelik, Verandanız için gölgelik olarak,

  • Turizm işletmelerinde cafe, kulube ve barların çatılarına kamış gölgelik uygulamaları genel olarak yapılmaktadır.

  • Kış bahçesi, Kamelya ve çardak kamış gölgelik uygulamaları en çok yaptığımız uygulamalardır.

 

Kamış Gölgeliklerin Avantajları Nelerdir?

  • Kamış gölgelikler kaliteli saz kamışından yapılmaktadır. Tamamen doğal malzemeler kullanılarak uygulandığı için çevre dostu ve insan sağlığını tehdit etmez.

  • Uzun ömürlüdür ve bakımı kolaydır. Kamış gölgelikler için ekstra bir bakım yapmanıza gerek yoktur. Uygulandığı alanda doğal bir izolasyon oluşturur.

  • Güneşe sıcağa rüzgara Zorlu iklim şartlarına karşı elverişli ve dayanıklıdırlar.

  • Kamış gölgelikler sayesinde kışları daha ılıman yazları ise daha ferah bir atmosfer oluşturmanıza yardımcı olur.

  • Mekanlarınıza doğal bir görünüm katacağı için huzur verici ve sizi rahatlaran mekanlara ve yaşam alanlarına sahip olabilirsiniz.

 

Kamış Gölgelik Yaptırırken Dikkat Edilmesi Gerekenler

  1. Kamış gölgelik uygulaması yaptırırken uygulama yaptıracağınız ustanın ya da personellerin tecrübesini yaptığı işleri ve işlerinin arkasında ne kadar duracağını bilmeniz gerekmektedir.
  2. Usta kişilerce kaliteli saz kamış kullanılarak yapılan kamış gölgelikler  çok uzun yıllar boyunca zahmetsiz bir bakım ile modern şık görünümünü ve dayanıklılığını koruyacaktır. Bu yüzden kamış gölgelikler yaptırmadan önce çalışacağınız firmayı iyi analiz ederek iyi seçmeniz gerekmektedir.

Bizler yaptığımız kamış gögelik uygulamalarında uygun fiyat ve garantili işçiliğimiz ile sizlere tüm Türkiye'de hizmet vermekteyiz.

 

Kamış Gölgelik Fiyatları

Her Bütçeye Uygun Fiyatlar

Kamış gölgelik fiyatları uygulama yapılacak alanın büyüklüğüne, mimarisine , uygulama süresine ve kullanılacak malzemenin kalitesine göre değişmektedir.

Fiyatlar ygulama yapılacak alanın büyüklüğüne, nasıl bir modelde gölgelik yapılacağına, kullanılacak doğal malzemelerin cinsine ve miktarına göre değişmektedir.

Dilerseniz sizler için en uygun kamış gölgelik modelini ve kamış gölgelik fiyatını birlikte belirleyelim. Kamış gölgelik modellerimiz ve kamış gölgelik fiyatlarımız hakkında detaylı bilgi almak için bizlere web sayfamız üzerinde gölgelik yapılacak alanın fotoğraflarını da göndermenizi rica ederiz.

 
 
 
 

Sık Sorulan Sorular

Kamış gölgelik saz kamışları ile kaplanan gölgelik uygulamalarıdır. Farklı tekniklerle ve farklı ürünlerle yapılmasına rağmen hepsinde ortak olarak saz kamışı kullanılmaktdır.

Kamış hasır rulo saz kamışlarından elde edilen montaja hazır kamış çatı örtüsüdür. Kamış hasır ile kamış gölgelik yapmak son derece ekonomik ve pratik bir uygulama olduğu için kendiniz de bunu uygulayabilirsiniz

Kamış çatı ve kirpi kamış uygulamsı yapılmak isteniyorsa burada saz kamışları destler halinde çatıya monte edilir. Bu uygulama kamış hasırın aksine tecrübeli kamıs dekorasyon ustaları tarafından yapılır.

Kamış gölgelik uygulamasını kamış hasır rulo ürünü kullanarak kendiniz de yapabilirsiniz.

Eğer saçaklı ve sarkıtmalı kamış gölgelikler yapılmak isteniyorsa ilk önce saz hasır otlarını sarkıtarak dış kısımdan monte ediniz. Sonrasında kamış hasırı saçaklı otların üzerinden gölgelik yapılacak alana sık aralıklar ile gerdirerek monte ediniz.

Eğer kirpi kamış gölgelik ve kademeli kamış gölgelik uygulaması yapılması isteniyorsa bunu tecrübeli saz dekorasyon ustaları yapabilir.

Kirpi kamış ve kademeli kamış kamelya gölgelikleri talepleriniz hakkında detaylı bilgi almak bizlere ulaşınız.

Evet.Kamış gölgelik ürün ve uygulamalarımız tüm ürünlerimizde olduğu gibi suya ve yağışlara karşı dayanıklı ve uzun ömürlüdür.

Eğer kamış hasır rulo ürünü ile su geçirmez gölgelikler yapılması isteniyorsa iki kat kamış hasır ve ara kat olarak osb membran kullanılması gereklidir.

Saz dekorasyon ustalarımız tarafından el işçiliği ile yapılan kirpi kamış gölgelikler ve diğer tüm saz gölgelikler çok kalın dokusu ve sıkı olması nedeyile suya karşı dayanıklı ve su geçirmez bir yapıdadır.

Kamış gölgelikten kastımız kamış hasır rulo ile yapılan pratik ve ekonomik gölgelik uygulamalarıdır. Bu uyglama montaja hazır saz kamış rulo ürünü ile yapılmaktadır.

Kamış çatı ise kamış dekorasyon ustaları tarafından el işçiliği ile saz kamışlarının çatı üzerine montajı ile yapılmaktadır.

Kamış çatı uygulamalarıda kamış hasır gölgeliklere göre çok daha fazla saz kamışı kullanılmakta ve ek işçilik maliyetleri de olduğu için kamış hasır ile yapılan kamış gölgeliklere daha maliyetli ve daha uzun ömürlü yapılardır.

En uzun ömürlü kamış gölgelik uygulamsı kirpi kamış gölgeliklerdir. Kirpi kamış gölgelikler yapımında saz kamışları kalın bir şekilde gölgelik üzerine sık aralıklar ile monte edilir. Bu şekilde yapılan kamış gölgelikler 20-30 yıl bir ömre sahip olacaktır.

Kirpi kamış gölgelikler kalın ve sık dokusu sayesinde çok iyi bir yalıtım özelliğine de sahiptir. Bu sayede kirpi kamış gölgeliklerin altında en bunaltıcı sıcaklarda bile daha ferah hissedebilirsiniz.

Kamış gölgelik fiyatlarımız uygulama tekniğine göre ve uygulamada kullanılacak ürünlerin cinsine göre değişmektedir.

Kamış hasır rulo ile kamış gölgelik uygulaması yapılacak ise bu uygulamayı kendiniz de yapabilirsiniz. Kamış hasır ile yapılan kamış gölgelik uygulamarı en ekonomik ve pratik gölgelik uygulamasıdır.

Kamış dekorasyon ustası tarafından kamış çatı yada kirpi kamış gölgelik uygulaması yapılmak isteniyorsa ustalarımız tarafından talepleriniz alındıktan sonra fiyat bilgisi vermekteyiz.


Sipariş ve Fiyat Bilgisi İçin Bize Ulaşın