Whatsapp
HASIR & BAMBU DEKORASYON TÜRKİYE
<span class="courgette"><br>Hasır & Bambu Dekorasyon</span>


Hasır & Bambu Dekorasyon

Hasır, Bambu, Saz ve Kamış Dekorasyon Uygulamaları...

Kamış Kaplama

Kamış kaplamalar ile ister evinizin çatısını kamış kaplama uygulaması yaptırın ister kamelyanızın çatısını ister turizm işletmenizde ki kafe, bar ve gölgelik alanların çatılarını kamış kaplama ile yaptığınızda doğal ve şık bir görünüm elde edersiniz.

Kamış Çatı ve Gölgelikler

Kamış kaplama sert ve kuru saz kamışlarının ustalıkla bir araya getirilmesiyle kaplanarak elde edilen dayanıklı gölgelik ve çatılardır.

Kamış kaplama yüz yıllardır Uzakdoğu'da ve Afrikalılar tarafından uygulanmaktadır.

Günümüzde de insanların doğal yaşama artan özlemi ve daha doğal yaşam alanlarında yaşama arzularından dolayı kamış kaplama uygulamaları günümüzün en popüler uygulamalar arasında yerini almıştır.

 

Kamış Kaplamalar Nerelere Uygulanabilir?

  • Kamış kaplamalar en çok günümüzde turizm işletmeleri tarafından tercih edilmektedir.

  • Otellerin içerisindeki kulübeler, kamelyalar, gölgelikler, cafe, bar ve restoranların çatıları kamış kaplama ile yani kamış çatı uygulamaları yapılarak doğal ışık ve modern bir görünüme sahip olmaktadır.

  • Özellikle sahil bölgelerinde bulunan turizm işletmeleri kamış çatı uygulamalarının yanı sıra kamış şemsiye, örme plaj şemsiyeleri ve hasır şemsiye uygulamalarında çok sıklıkla tercih etmektedirler.

  • Tabii ki de kalmış kaplamalar sadece turizm işletmeleri için değil evlerinizin bahçesindeki kamelyanın üzerine de doğal kamış çatı ile kaplamak isteyenlerin de en çok tercih ettiği uygulamalar arasında kamış kaplama uygulamaları gelmektedir.

 

Kamış Kaplamanın Avantajları Nelerdir?

  • Kamış kaplamalar ile ister evinizin çatısını kamış kaplama uygulaması yaptırın ister kamelyanızın çatısını ister turizm işletmenizde ki kafe, bar ve gölgelik alanların çatılarını kamış kaplama ile yaptığınızda doğal ve şık bir görünüm elde edersiniz.

  • Kamış kaliteli sert ve kuru saz kamışlarından yapıldığında kamış çatılarını ve kamış kaplamalarınız uzun yıllar dayanıklılığını ve estetik görünümünü korumaktadır.

  • Kamış kaplama uygulamalarının zahmetli bir bakımı yoktur ve bakımı kolaydır.

  • Kamış kaplamalar tamamen doğal malzemelerden yapıldığı için iyi bir izolasyon sağlamaktadır.

  • Çevre dostu ve insan sağlığını tehdit eden bir etkiye sahip değildir.

  • Diğer çatılara göre deprem sırasında çok daha güvenli yapılardır.

 
 

Kamış Kaplama Yaptırırken Dikkat Edilmesi Gerekenler

  • Kamış kaplama yapımında kullanılacak saz kamışlarının ve uygulanacak tekniğin doğru bir şekilde seçilmesi gerekmektedir.

  • Kamış kaplama yapılacak mimarinin kamış çatı ve kaplama için uygun olması ya da uygun değilse de uygun hale getirilmesi tecrübeli kamış ustaları tarafından sağlanmaktadır.

  • Kamış kaplama yaptıracağınız ekibin ya da ustaların tecrübeli ve işinden anlayan birileri olmasına dikkat ediniz.

 

Kamış Kaplama Fiyatları

Kamış kaplama fiyatları yaptırılacak kamış uygulamanın türüne ve kullanılacak malzemenin miktarına göre belirlenmektedir.

Kamış kaplamada 40 yıllık babadan oğula geçen tecrübemiz ile sizlere en uygun fiyat ve en kaliteli hizmeti sunabilmemiz için bizleri aşağıdaki numaradan bizlere ulaşabilirsiniz. Kamış kaplama, kamış gölgelik, kamış çatı, kamış çit uygulamalarımız ve diğer tüm uygulamaları hakkında daha detaylı bilgi ve fiyat bilgisi almak için bizlere ulaşınız.