Whatsapp
HASIR & BAMBU DEKORASYON TÜRKİYE
<span class="courgette"><br>Hasır & Bambu Dekorasyon</span>


Hasır & Bambu Dekorasyon

Hasır, Bambu, Saz ve Kamış Dekorasyon Uygulamaları...

Kamış Şemsiyeler

Kamış şemsiyelerin yapımında kullanılan saz kamışları sizler için özenle seçilerek kaliteli saz kamışlarının ustalıkla bir araya getirilmesi ile oluşturulmaktadır.

%100 Doğal Kamış Şemsiyeleri

  • Kamış şemsiyeler tamamen organik ve doğal görünüme sahip olmakla birlikte sizleri güneşten, yağmurdan ve soğuktan korumak amacıyla doğal ve kaliteli saz kamışından yapılan şemsiyelerdir.

  • Kamış şemsiyeleri sadece plajlar da değil evinizin bahçesinde de uzun yıllar boyunca güvenle ve şık tasarımları ile zevkle kullanabilirsiniz.

 

Kamış Şemsiye Nasıl Yapılır?

  • Kamış şemsiyeler doğal saz kamışından yapılmaktadır.

  • Kamış şemsiyelerin yapımında kullanılan saz kamışları sizler için özenle seçilerek kaliteli saz kamışlarının ustalıkla bir araya getirilmesi ile oluşturulmaktadır.

  • Kamış şemsiyenizi istediğiniz ebatlarda, miktarda ve istediğiniz tasarımda sizler için üretip montajını yapmaktayız.

 

Kamış Şemsiye Kullanım Alanları

  • Kamış şemsiyeleri sadece evlerde değil otellerde, sahillerde, turizm işletmeleri de yoğun bir şekilde tercih etmektedir.

  • Özellikle sahillerde ve beachlerde kamış şemsiyeler müşteriler tarafından da çok sevildiği için işletme sahipleri tarafından en çok tercih edilen popüler şemsiye türlerinden biridir.

  • Turizm işletmeleri için istenilen tasarımda ve istenilen ebatlarda özel kamış şemsiyeler üretip temin etmekteyiz.

Bahçenizde Egzotik Rüzgarlar Estirin

Evinizin bahçesinde sevdiklerinizle birlikte çay kahve içelim muhabbet ederek dekoratif amaçlı harika fotoğraflar çekilebileceği niz bir alana kavuşmak istemez misiniz?

 

Kamış Şemsiye Fiyatları

Kamış şemsiye fiyatları yapılacak olan kamış şemsiyenin ebatına ve kullanacak olan malzemeye göre belirlenmektedir.

40 yıllık tecrübemizle sizlere kamış şemsiye, hasır gölgelik, hasır çatı kamış çatı, kamış gölgelik alanında babadan oğula geçen tecrübemizle sizlere kaliteli ve en uygun fiyatlı hizmeti sunmaktan büyük mutluluk duyarız. Kamış şemsiye hizmetlerimiz ve uygulamalarımız hakkında detaylı bilgi ve fiyat bilgisi almak için lütfen aşağıdaki numaramızdan bize ulaşınız.

 
 

Sık Sorulan Sorular

Evet. Kamış şemsiyeleri istediğiniz ölçülerde ve istediğiniz modelde sipariş verebilirsiniz. Toptan ve perakende kamış şemsiye satışlarımız mevcuttur.

Web sitemiz üzerindeki kamış şemsiye modellerinden beğendiğini iletiniz. Tüm kamış şemsiye modellerimizi görmek için hasır şemsiye sayfamıza göz atınız.

Kamış şemsiye siparişleriniz vermek ve detaylı bilgi almak için aşağıdaki iletişim numaralarından bize ulaşınız.

Özel üretim kamış şemsiyelerimiz ortalama 5-7 sene bir ömre sahiptir. Tabi bu süreler modelden modele değişiklik göstermektedir. Bu konuda ayrıntılı bilgi almak için bize ulaşınız. Kamış şemsiye iskeletini kalın demir profiller ile hazırladığımız için yıpranana kamışlar sökülerek tekrar kamış kaplama yapılabilmektedir.

Kamış şemsiyelerinizi daha uzun ömürlü kullanmak için kışın kullanılmayacaklar ise nemden ve sudan korunaklı depolarda saklayabilirsiniz.

Kamış şemsiyelerinizi isteğinize bağlı olarak tekerlekli ve sabit olacak şekilde imal ediyoruz. Siparişiniz sırasında bizelere tüm ihtiyaçlarınızı bildirmeyi unutmayınız.

Evet. Özel üretim olarak hazırlanan kamış şemsiye ve bambu şemsiye ürünlerimiz garantilidir. Garanti süreleri ve koşullarımız üründen ürüne farklılıklar gösterdiği için garanti koşullarımız hakkında daha detayli bilgi almak için bize ulaşınız.

Kamış şemsiyeler için kalın demir profil iskelet hazırlıyoruz. Bu da kamış şemsiyelerin kullanım ömürlerinin artmasına ve tekrar yenilenebilir olması anlamına gelmektedir.