Whatsapp
HASIR & BAMBU DEKORASYON TÜRKİYE
<span class="courgette"><br>Hasır & Bambu Dekorasyon</span>


Hasır & Bambu Dekorasyon

Hasır, Bambu, Saz ve Kamış Dekorasyon Uygulamaları...

Saz Dekorasyon

Saz dekorasyon uygulamalarımız keşfedin. Saz dekorasyon ile doğal ve egzotik mekanlara kavuşun. Saz dekorasyon ürün ve uygulamalarımızı keşfedin.

Saz Dekorasyon İle Doğallığa Dönüş

Saz dekorasyon uygulamalarımız ile doğal ve egzotik mekanlar sizleri bekliyor. Küçük büyük tüm işletmelerin tercihi, evlerde, sitelerde, villalarda kullanımı rahat ve doğallığı yansıtan kaliteli saz kamışları ile saz dekorasyon hizmetlerimizi tüm Türkiye'de tecrübeli ekibimizle yapmaktayız.

Saz Dekorasyon kaliteli ve sağlam saz kamışlarının sağlam ve estetik bir şekilde birbirne bağlanması ile yapılan uygulamalardır. Saz dekorasyon günümüzde giderek yaygınlaşan ve daha popüler hale gelen bir uygulama olmuştur.

Saz Dekorasyonun verdiği doğallık ve tropik görünüm ile daha huzur verici ve stresi yok eden, yorgunluğunuzu unutturan doğa dostu mekanlara sahip olabilirsiniz.

 

Saz Dekorasyon Nasıl Yapılır?

Saz dekorasyon saz kamışları ile yapılmaktadır. Saz kamışı bakımından zengin ülkemizde sizler için kaliteli ve sağlam saz kamışlarını tedarik ederek ustalıkla saz dekorasyon uygulamalarınızı yapıyoruz. Saz kamışlarımız kaliteli ve uzun yıllar dayanıklılığını korumaktadır. 

Türkiye'nin göl bakımından da zengin olması nedeniyle ülkemiz kaliteli saz kamışı bakımından oldukça zengin bir konumda bulunmaktadır.

Saz kamışları kurutularak sert ve sağlam bir hale geldiğinde saz dekorasyon uygulamaları için kullanıma hazır olmaktadır. Saz dekorasyon uygulamalarımızdan olan saz çatı, saz gölgelik, saz kamış şemsiye uygulamalarımızn yapımında kullanılcak saz kamışları ustalıkla ve el becerisi ile sağlam bir şekilde çelik teller ile bağlanarak uygulanması yapılmaktadır.

Saz dekorasyon uygulamalarımızda kullandığımız çelik tellerin paslanmaması için çinko ile kaplanmış galvaniz çelik teller kullanılmaktadır. Çinko kaplı galvaniz teller sayesinde saz dekorasyon uygulamalarımızda hiç bir paslanma ve kötü bir görünüm oluşmamaktadır.

 

Saz Dekorasyon Nerelerde Uygulanmaktadır?

  • Saz dekorasyon uygulamalarımız istenilen tüm gölgeliklere, kamelya çatılarına, sahil, plaj ve bahçeler için kamış şemsiye olarak, bungalow ve loca gölgelikleri için ve özellikle yabancı ülkelerde müstakil evlerin ve villaların çatılarında saz çatı uygulamaları çok sıklıkla yapılmaktadır.

  • Butik otellerden ultra lüx globel otellere kadar tüm işletmeler saz dekorasyonun verdiği huzuru ve rahatlığı çok iyi bildikleri için saz dekorasyon uygulamlaarını çok sıklıkla tercih etmektedirler.

  • Kamış gölgelik uygulamaları da kamelya ve çardaklar üzerine yapılan en popüler saz dekorasyon uygulamalarımız arasındadır.

 

Saz Dekorasyon Uygulama Alanları

  • Plaj şemsiyesi, bahçe şemsiyesi, Çardak gölgelik

  • Kamelya gölgelik çatı, Saz çatı

  • Bungalov gölgelik

  • Saz kamış duvar kaplama, Saz kamışı çit uygulamaları, Saz kamışı tavan kaplama

Kaliteli ve kalın saz kamışları bambu çubukları andırdığı için iç ve dış dekorasyonda da sıklıkla kullanılmaktadır. Uygun bütçeli bambu dekorasyon uygulaması yaptırmak isteyenler saz dekorasyon ile aradığı doğallığı ve tropikal görünümü hissedebilmektedir.

 

Neden Saz Dekorasyon

Saz Dekorasyonun Sağladığı Faydalar Nelerdir?

Saz dekorasyonun birçok avantajı ve faydası vardır. hem sağlık için hem de göz zevkiniz için harika bir tercihtir. Şimdi gelin size saz dekorasyon ugulamalarının en önemli faydalarından bahsedelim.

  • Saz dekorasyon uygulamaları sağlam ve doğa dostu uygulamalardır. Hem sağlıklı he de doğal görünümlü mekanların keyfine varacaksınız.

  • Saz dekorasyon uygulamalarında kullanılan saz kamışları sağlam ve uzun ömürlüdürler. Saz çatınızı ya da saz kamış şemsiyelerinizi uzun yıllar sağlıkla ve güvenle kullanabilirsiniz.

  • Saz dekorasyon uygulamalarının bakımları kolay vezahmetsizdir. Doğal mekanlara kavuşacaksınız. Bu da sizi daha huzurlu, daha dingin bir hale getirecek. Yapılan araştırmalar neticesinde doğal mekanlarda vakit geçiren insanların daha az strese, daha dingin bir yapıya, daha iyi odaklanabilen bir zihine ve yaratıcılığı daha fazla olan bir odaklanma gücüne sahip oldukları ortaya çıkmıştır.

  • Saz dekorasyonda kullanılan saz kamışları çok iyi bir yalıtım sağlamaktadır. Yazın sıcak havalarda daha ferah hisstemenizi sağlayacak doğa dostu egzotik mekanlara sahip olacaksınız.

  • Saz dekorasyon uygulamalrından olan saz kamış çatılarımız depreme dayanıklı ve deprem sırasında her hangi bir tehlike teşkil etmemektedir.

 

Saz Dekorasyon Fiyatları

Saz dekorasyon fiyatlarımız ugulama türüne, saz dekorasyon uygulama yapılacak olan alanın tasarımına ve eğimine göre değişmektedir. Kullanılacak malzeme ve uygulama tekniklerimizde saz dekorasyon fiyatlarımızı arttıran ya da azaltan kriterler arasındadır.

Saz dekorasyon yaptırıken seçtiğiniz firmanın referanslarını ve size vereceği garantileri sorunuz. Bizler saz kamış çatılarımız için sizlere uzun yılların garantisini ve yaptığımız yüzlerce kamış çatının hikayesini anlatabiliyoruz.

Tüm Türkiye'de 40 Yıllık tecrübemizle ve uzman saz dekorasyon ustalarımız ile hizmet vemekteyiz. Saz dekorasyon uygulamalarımız hakkında detaylı bilgi almak için bizlere ulaşınız.

 
 
 

Sık Sorulan Sorular

Saz dekorasyon saz kamışları ile yapılan uygulama ve ürünlere hitap etmektedir.

Saz çatı kaplama yani saz kamışları ile kaplanan çatılar. Mesela yurt dışında villa ve ev çatıları bile saz çatı olarak yapılmakta ve bu durum evin değerini daha da artırmaktadır.

Saz Plaj Şemsiyeler, Saz kamış bahçe çiti gibi ürün ve uygulamalar saz dekorasyounu en popüler uygulamalarıdır.

Sazdan bir çatı yapmak ustalık ve deneyim isteyen bir süreçtir. Birçok kişi sazdan bir çatı yapabilir fakat önemli olan nokta ise yapılan saz çatının doğru teknikler ile yapılması ve nasıl daha uzun ömürlü olacağı hakkındadır.

Saz çatıların yapımında erişkin ve erken hasat saz kamışları kullanılabilir. Saz kamışları istenilen modele uygun tekniklerde çatı iskeletine el işçiliği ile sıkı ve yoğun bir şekilde monte edilir.

Saz dekorasyon ustasının tecrübesi istediğiniz tasarımın ortaya çıkmasını ve çatının daha uzun ömürlü olup olamayacağını doğrudan etkileyecektir.

Sıkı ve yoğun işlenmeyen saz kamışları çatıda daha erken deformasyona yol açacağı gibi çatının eğimi de ömrünü etkilyen faktörler arasındadır.

Hasır Bambu Dekorasyon olarak tecrübeli saz dekorasyon ustalarımız ile Türkiye'nin her yerinde saz çatı hizmeti veriyoruz.

Saz çatı kaplama ve diğer saz dekorasyon uygulamalarımız hakkında detaylı bilgi almak için bize ulaşınız.

Saz dekorasyon çatı ve gölgelik uygulamaları ustalık gerektiren alanlar olduğu için kendiniz yapamazsınız.

Ancak saz kamışlarından elde edilen montaja hazır kamış hasır saz çatı ve bahçe çiti ürünü ile kendin-yap kamış gölgelikler ve bahçe çit yapabilirsiniz.

Kendin-yap saz dekorasyon ürünlerimiz hakkında ve uygulaması hakkında detaylı bilgi almak için web sitemiz üzerindeki irtibat numaralarından bize ulaşabilirsiniz.

Evet. Saz dekorasyon uygulamalarımız kesinlikle çok uzun ömürlü ve %100 doğal uygulamalardır.

Saz dekorasyon ustlarımız tarafından yapılan kalın ve egzotik kirpi kamış saz çatılar ortalama 20-30 sene bir ömre sahip olacaktır.

Saz kamışarı ile yapılan saz çatılar yenilenebilir ürünler olduğu için zaman içerisinde deforme olan çatılar tadilat yapılarak eski haline getirilebilir.

Eğer sıfırdan bir saz çatı ya da tadilat işlemi yaptırmak istiyorsanız bize ulaşarak fiyat ve detaylı bilgi alabilirsiniz.

Saz dekorasyon fiyatlarımız uygulama yapılacak alana ve uyguanacak tekniğe göre değişmektedir.

Örnek olara kademeli saz çatı uygulaması kirpi kamış saz çatıya göre daha uygun maliyetlidir.

Çünkü kirpi saz çatılar çok daha kalın bir dokuya sahip olduklarında hem işçilik olarak hem de çatı yapımında kullanılan saz kamış miktarı olarak daha maliyetli olmaktadır.

Saz Dekorasyon Fiyat Bilgisi Al