Whatsapp
HASIR & BAMBU DEKORASYON TÜRKİYE
<span class="courgette"><br>Hasır & Bambu Dekorasyon</span>


Hasır & Bambu Dekorasyon

Hasır, Bambu, Saz ve Kamış Dekorasyon Uygulamaları...

Afrika Çatıları

Ülkemiz sazlık bakımından zengin bir coğrafyaya sahip olması itibarıyla adı afrika çatı yapımında uygulanacak saz kamışları sizin için özel olarak seçilir ve istenilen kalınlıkta seçilerek usta ellerle birleştirerek istediğiniz şekilde dizaynı yapılarak afrika çatılarının inşası yapılmaktadır.

Modern ve Doğal Çatı Kaplamaları

Yoğun iş hayatı stresli şehir yaşamı ve artan hava kirliliği insanların daha doğal bir yaşama ihtiyaç duymasını ve biraz da tabiri caizse özlerine dönmek istemelerinin altında yatan temel sebeplerinin başında gelmektedir.Saz çatılar ile daha doğal ve daha modern mekanlara sahip olabilirsiniz.

Saz Dekorasyon uygulamalarımız ile mekanlar daha doğal ve tropial bir görünümü kavuşmaktadır. Saz Dekorasyonda 40 Yıllık tecrübe ve uzman kadromuz ile tüm Türkiye'de hizmet vermekteyiz.

 

Afrika’nın Doğalığını Evinize Taşıyın

Artık günümüzde insanlar daha çok şehir merkezlerinin dışında trafikten az ve havası temiz olan yerlerden ev satın almak istiyorlar. Evlerinin mimarisinin ve tasarımının daha doğal bir görünüme sahip olması doğal yaşamak isteyen insanların içinde bir arzu haline geldi.

Afrika çatılarının günümüzde çok popüler bir hale gelmesinin nedenleri de yukarıda saydığımız nedenler yer almaktadır.

Afrika Çatıları Uygulama Alanları

  • Afrika çatıları her mekan ve mimariye ustalıkla ve büyük özenle tecrübeli ustalarımız tarafından uygulanmaktadır.

  • Evlerinizin verandasına, kış bahçenizin, kamelyanızın çatılarına, otelinizin bahçesindeki kafe, bar, restoran ve kulübelerin çatılarına daha doğal şık ve modern bir görünüme kavuşmasını sağlamak için Afrika çatı uygulamaları yaptırmayı tercih edebilirsiniz.

 

Afrika Çatılarının Avantajları Nelerdir?

  • Afrika çatısı uygulamasıyla evinizi verandımızı, kış bahçenizi dışarıdaki kamelyanızı doğal ve şık bir görünüme kavuşturacak.

  • Afrika çatıları kaliteli ve doğal saz kamışlardan üretildiği için çevre dostu ve içeriğinde insan sağlığını olumsuz yönde etkileyebilecek bir madde bulunmamaktadır.

  • Diğer çatılara göre Afrika çatıları depreme karşı çok daha güvenlidir.

  • Zorlu iklim şartlarına ve doğa şartlarına elverişli ve dayanıklıdır.

  • Afrika çatıları tamamen doğal malzemelerden yapıldığı için güneşe rüzgara, yağmura, kara karşı doğal bir izolasyon malzemesi gibi işlev görmektedir.

  • Afrika çatıları ile yazları daha ferah soğuk ve yağmurlu kış günlerinde ise daha ılıman hissedersiniz.

 

Afrika Çatıları Nasıl Yapılır?

Ülkemiz sazlık bakımından zengin bir coğrafyaya sahip olması itibarıyla adı Afrika çatı yapımında uygulanacak saz kamışları sizin için özel olarak seçilir ve istenilen kalınlıkta seçilerek usta ellerle birleştirerek istediğiniz şekilde dizaynı yapılarak afrika çatılarının inşası yapılmaktadır.

Afrika çatıları kaliteli saz kamışı ve ustalıkla yapıldığında bakımı kolay ve uzun uzun ömürlü bir şekilde dayanıklılığını ve estetik görünümünü görünümünü korumaktadır.

Afrika çatıları saz kamışı kaplamasıyla kirpi çatı tekniğiyle ve doğal ot kaplama ya da saçaklı ot kaplama ile kombineli uygulanarak farklı şekillerde yapılabilemilktedir.

 

Afrika Çatısı Fiyatları

Afrika çatısı fiyatları çatının uygulanacağı alana ve çatının mimarisine göre belirlenmektedir.

Yapım aşamaları ve fiyat bilgisi hakkında detaylı bilgi almak için bizi aşağıdaki numaramızdan arayabilirsiniz.

Biz Bu İşin Ustasıyız

Babadan oğula geçen 40 yıllık saz kamış, kamış çatı, kamış kaplama, kamış gölgelik, kamış kaplama, hasır çatı ve gölgelik uygularındaki tecrübemizle sizler için en uygun Afrika çatısını hayata geçirmek ve planlamaktan büyük mutluluk duyarız.