Whatsapp
HASIR & BAMBU DEKORASYON TÜRKİYE
<span class="courgette"><br>Hasır & Bambu Dekorasyon</span>


Hasır & Bambu Dekorasyon

Hasır, Bambu, Saz ve Kamış Dekorasyon Uygulamaları...

Kargı Çit

Kargı çit ürünlerimiz ile bahçe çitlerinizi doğal ve ekonomik olarak yapabilirsiniz. Mahremiyet sağlar ve kolay montajı çok iyi bir tercih.

Kaliteli ve Sağlam Kargı Çitler

Kargı Çit ürünlerimiz ile sağlam ve ekonomik bir şekilde bahçe çitleri yapabilirsiniz.
Kargı çit ürünlerimiz kalın ve sağlam kargılardan elde edilmektedir.  Kargılar çelik teller ile birbirine sıkıca bağlanmıştır.

Kargı çit ürünlerimiz montaja hazır rulo ürünlerdir. Hasır dekorasyon ustalarımız tarafından özenle seçilen kargı kamışları kasnak üzerinde sıkıca paslanmaz çelik teller ile birbirine bağlanır.

 

Kargı Çit Ölçülerimiz

  • 2m x 5m,
  • 2.5m x 5m,
  • 3m x 5m,
  • 1m x 5m,
  • 1.5 m x 5m ebatlarında kargı ürünlerimiz birbirine çelik teller ile bağlanmış şekilde rulo olarak gönderilmektedir.
 

Kargı Çit Kullanım alanları

Bahçe, arazi, arsa, hobi bahçesi tarla vb. dış mekanlarınızı çitle çevrelemek istediğinizde kargı çit size ekonomik ve pratik bir şekilde mahremiyet sağlamaktadır.

Kargı Çit Hangi Zeminlere Uygulanabilir.

  • Toprak zemin,
  • Beton zemin,
  • Taşlı ve mıcırlı zeminlere uygulanabildiği gibi tel örgü ve beton çit sistemlerinizin üzerine de kolaylıkla uygulayabilirsiniz.

Kargı çit ürünlerimize alternatif olarak saz kamışlarından yapılan kamış hasır ürünümüzü de tercih edebilirsiniz.

Kargı çitler kolay montajı ve ekonomik olması nedeniyle çok tercih edilmektedir. Kargı çit yapımı hakkındaki detaylı yazımızı okuyabilirsiniz.

 

Kargı Çit Fiyatları

Kargı çit fiyatlarımız hakkında müşteri temsilcilerimiz ile görüşerek detaylı bir bilgi ve ücretsiz danışmanlık alabilirsiniz. Nekadar ürün kullanılacağı ve hangi ebatlarda hazırlanacağı konusunda müşteri hizmetlerimiz sizlere yardımcı olacaklardır.

 
 

Sık Sorulan Sorular

Kargı çit kalın ve düzgün kargı kamışları ile imal edilmektedir. Kargı kamışları hasır dekorasyon ustaları tarafından çelik teller ile birbirine bağlanır. Kargı çitin hazırlanmasında kullanılan kargı kamışlarının kalitesi ve özenle bağlanması kargı çitin kalitesini belirleyen unsurlardır.

Hasır Bambu Dekorasyon olarak sizlere piyasadaki en kaliteli kargı çitleri sunabilmek için kargılarımızı özenle seçiyor ve kargı çit imalatını en iyi şekilde tamamlıyoruz. Kargı çitlerimizi imal ettikten sonra düzgün ve estetik olması için uç kısımlarını pürüzsüz hale getirerek sizlere teslim ediyoruz.

Kargı çit rulo ürünümüz ile bahçeniz için çit yapmak hem ekonomik hem de pratiktir. Kargıdan bahçe çiti yapımı için öncelikle bahçe çitiniz için ahşap ya da demir profilden çit iskeleti hazırlayınız.

Çit iskeletinizi hazırlamak için en az 1 metre ara ile dikey profiller atınızı ve yatayda ortada ve en üst ksısımda 2 ara profil oluşturarak çit iskelitini tamamlayınız.

Çit iskeletinin daha sağlam olması için metal profiller kullanarak zemine monte edebilirsiniz.

Bahçe çiti iskeletini hazırladıktan sonra kargı çit ruloyu çitinizin başlangıç kısmından gerdirerek aça aça montajını yapınız. Bu işlemi yaparken yanınızda 1-2 kişi daha olması işinizi kolaylaştıracaktır.

Kargı çit ürününü monte etmek için plastik klips, galvanizli çelik tel kullanabilirsiniz. Bölgeniz şiddetli rüzgar alan bir yer ise montajı daha sık aralıklar ile tamamlayınız.

Kargı çit yapımı hakkında tüm teknik konularda satış öncesi ve satış sonrası ücretsiz destek alabilirsiniz.

Kargı çit ürünlerimizin ömrü ortalama 7- 10 senedir. Tabi daha uzun süreler kullanabilirsiniz. Kargı çitlerimizi suya ve sıcağa karşı dayanıklı olduğu için iyi bir montaj ile uzun süreler kullanıma uygundur.

Kargı çitleri daha uzun süreli kullanmak için montajı sık aralıklar ile yapmaa özen gösterin.

Kargı çit ve hasır çit ürününü birlikte kullanarak daha uzun ömürlü kargı çitlere sahip olabilirsiniz. Bunun için örnek olarak içeriden kamış hasır ile çitinizi yapın ve daha sonra kargı çiti dışarıdan monte ediniz. Bu sayede çift taraflı bir çite sahip olursunuz.

Kargı çit ve diğer tüm ürünlerimiz için web sitemiz üzerindeki telefon numaramızdan bizi arayarak ya da whatsapp müşteri hattımızdan bize ulaşarak siparişlerinizi verebilirsiniz.

Tecrübeli hasır dekorasyon ustalarımız ile ihtiyacınız olan kargı çit ürününü ve ölçülerini birlikte belirledikten sonra siparişlerinizi hazırlayarak 1-2 iş günü içereisinde adresinize kargolamaktayız.

Türkiye'nin her yerine kargı çit satışı ve gönderimi yapmaktayız.

Bu tamamen size kalmış. İki ürünümüzde bahçe çiti yapımında kullanılan en yaygın ürünlerdir. Hasır çit saz kamışlarından yapıldığı için daha ince bir malzemedir. Daha kalın bir görünüm elde etmek istiyorsanız kargı çit ürünü sizin için uygun olacaktır.

Kararsız kaldıysanız web sitemiz üzerindeki irtibat numaramızdan bizlere ulaşarak sizler için en uygun ürünü birlikte belirleyebiliriz.