Whatsapp
HASIR & BAMBU DEKORASYON TÜRKİYE
<span class="courgette"><br>Hasır & Bambu Dekorasyon</span>


Hasır & Bambu Dekorasyon

Hasır, Bambu, Saz ve Kamış Dekorasyon Uygulamaları...

Saz Çatılar

Saz çatılar tamamen doğada doğal olarak yetişen sazlıklardan kesilen saz kamışlarının ustalıkla birleştirilmesiyle elde edilen yapılardır. Saz Çatılar ile siz de doğa ile iç içe, egzotik mekanlara sahip olabilirsiniz.

Saz Çatılar ve Gölgelikler

  • Saz çatılar tamamen doğada doğal olarak yetişen sazlıklardan kesilen saz kamışlarının ustalıkla birleştirilmesiyle elde edilen yapılardır.

  • Saz çatılar günümüzde insanların doğal yaşama olan özleminin artması ve yaşam alanlarını daha doğal ve egzotik bir görünüme kavuşturmak ihtiyacın da olmalarından dolayı günümüzde çok popüler bir hale gelmiştir.

  • Saz çatılar tamamen doğal malzemelerle hiçbir kimyasal kullanılmadan uygulaması yapıldı için her mekana her çatı tipine ve her istenilen tasarımda yapılabilmesi mümkündür.

 

Saz Çatıların Avantajları

Türkiye sazlıklar bakımından oldukça zengin bir ülke olması bakımından saz çatılar bambu çatılara göre daha düşük maliyetlere yapılabilmektedir.

  • Saz Çatı İle Doğal Mekanlara Sahip Olun! Saz dekorasyonun her geçen gün değer kazanması ve saz kamış uygulamalarının doğal mekanlara sahip olmak isteyen kişiler tarafından tercih edilmesi saz çatı uygulamlarının ve diğer saz dekorasyon uygulamalarının yaygınlaşmasını sağlamıştır.

  • Saz Çatılar doğal görünümü egzotik bir hava kalkması iyi bir izolasyon malzemesi olması ve depreme karşı diğer çatılara göre çok daha güvenli olması nedeniyle ülkemizde kırsal ve iç kesimlerde olmak üzere sahil kesimleri ne kadar her bölgemizde çok fazla tercih edilen vazgeçilmez bir çatı tipi haline gelmiştir.

  • Tamamen doğal ürünlerden yapıldığı için doğa dostu ve insan sağlığı açısından hiç bir yan etkisi bulunmamaktadır.

  • Doğal bir izolasyon malzemesi olarak davrandığı için yazları daha ferah kışları ılıman vakit geçirmenizi sağlamaktadır.

  • Görünüm açısından istediğiniz mimari de istediğiniz tasarımda yapılabilir ve yapıldığı bölgeye modern şık doğal ve egzotik bir görünüm katar.

  • Kaliteli saz kamışlarından ve usta kişiler tarafından yapıldığı takdirde uzun yıllar zahmetsiz bakım ile dayanıklılığı ve estetik görünümünü koruyacaktır.

 
 

Saz çatı yaptırırken nelere dikkat edilmeli?

  • Saz çatı yaptırırken uygulama yapılacak olan ustaya da personellerin iyi ve tecrübeli olması çok önemlidir.

  • Saz çatı yapımında kullanılacak saz kamışlarının kalınlığı sertliği ve kuru olması saz çatının ömrü ve dayanıklılığı açısından büyük önem taşımaktadır.

Saz Çatılar Nerelere Uygulanabilir?

  • Saz çatılar aklınıza gelebilecek her yeri uygulanabilir. Saz Dekorasyon ve saz çatı uygulamları çok geniş bir kullanım alanına sahiptir ve uygulama yapılan mekanlara doğallık katarlar.

  • Bağ bahçe evimizin çatısına, verandanın çatısına, kamelyanın çatısına bahçemizdeki gölgeliklerin çatısına, turizm işletmelerinde ki tüm kulübelerin, kafelerin, restaurantların ve diğer gölgelik yapılması istenen alanların çatısına saz çatılar doğal ot kaplama ile birlikte uygulanabilmektedir.

 
 

Saz Çatı Ustasıyız

  • Saz çatı kaplama, saz hasır uygulamaları, bambu uygulamaları uygulamaları Uzakdoğu kirpi çatıları ve tüm diğer uygulamalarınız ile kaliteli ve uygun fiyatlı hizmetlerimizi sunmaktan büyük mutluluk duyuyoruz.

Bize Ulaşın!

İrtibat Numaramız +90 537 914 97 53
 
 

Sık Sorulan Sorular

Saz çatı kaplama saz kamışları ile kaplanan çatı uygulamalarına verilen genel isimdir. Sazdan bir çatı yapımında saz dekorasyon ustasının tecrübesi ve uygulama teknikleri büyük önem taşır.

Günümüzde saz çatı uygulamasını ençok otel, turizm işletmleri ve villa sahipleri tercih etmektedir.

Saz çatılar çok sık dokusu ve sağlamlığı ile hasır çatılara göre çok daha uzun ömürlü yapılardır.

Özellikle kirpi çatı ile yapılan saz çatılar en uzun ömürlü saz çatı uygulamasıdır.

Tercih tamamen size kalmıştır. ister ekonomik ve pratik hasır çatıyı tercih edebilirsiniz. İsterseniz eşşiz dokusu ve kalın yapısı ile saz çatıları tercih edebilirsiniz.

Burada tabi en önemli nokta sizin ihtiyaçlarınız ve bütçenizdir. Uygun fiyatlı ve pratik bir uygulama yaptırmak istiyoranız kamış hasır ya da bambu kamış rulo ile hasır çatı kaplama yapabilirsiniz.

Eğer bu sayfadaki gibi egzotik ve doğal saz kamış dokusunu hisstemek isterseniz kesinlikle saz çatı ve kirpi çatı uygulaması yaptırmanızı tavsiye ederiz.

Saz çatılar hasır çatılara göre hem daha uzun ömürlü hemde çok daha egzotik bir görünüme sahiptir.

Saz çatı uygulamalarımız son derece uzun ömürlü ve güvenli yapılardır. Kalın ve sık dokusu sayesinde kirpi kamış çatılar en uzun ömürlü ve en sağlam saz çatı uygulamasıdır.

Dünya genelinde çok yaygın bir kullanıma sahip olan saz çatılar yurt dışında genellike kirpi kamış tekniği ile yapılmaktadır.

Hasır Bambu Dekorasyon olarak bizler kademeli, kirpi kamış ve saçaklı otlu saz çatı uygulamalarını tecrübeli ustalarımız ile Türkiye'nin her yerinde uygulamaktayız.

Saz çatı kaplaması uygulama tekniği olarak kadmeli ve kirpi çatı olarak yapılmaktadır.

Kademeli saz çatı yapımında saz dekorasyon ustaları saz kamışlarını alttan başlayarak kademeli olarak monte eder ve bu sayede çatı tamamlandıktan sonra 4-5 katlı gibi bir görünüm elde edilir.

Kirpi kamış çatılarda ise tek katlı ve olabildğince kalın bir saz kamış dokusu elde edilir.

Kirpi kamış çatılar saz çatılar arasındaki en kalın dokuya sahip uygulama ve en uzun ömürlü uygulamadır diyebiliririz.

Saz çatı fiyatlarımız uygulama yapılacak alana göre ve uygulama tekniğine göre değişmektedir. Saz çatı uygulama ve modellerimiz hakkında detaylı bilgi almak için bize projenizi anlatınız.

Tecrübeli saz dekorasyon ustlarımız size uygulamanın nasıl yapılacapı ve nekadar sürede teslim edileceği hakkında bilgi vererek sizin için en uygun fiyatları bildireceklerdir.

Saz Çatı Kaplama Fiyat Bilgisi Alın.