Whatsapp
HASIR & BAMBU DEKORASYON TÜRKİYE
<span class="courgette"><br>Hasır & Bambu Dekorasyon</span>


Hasır & Bambu Dekorasyon

Hasır, Bambu, Saz ve Kamış Dekorasyon Uygulamaları...

Hasır Çatı

Günümüzde artık insanların yaşam alanlarına doğal bir hava katma istekleri hasır çatı, hasır çatı gölgelik ve hasır çatı kaplama uygulamalarını çok popüler hale getirmiştir.

Hasır Çatılar Türkler’in Vazgeçilmezi

Hasır Çatılar Çok Eskiden Beri Kullanılmakta

Hasır çatılar ve hasır çatı kaplamalar çeşitli şekillerde uzun yıllardır özellikle de Türk medeniyetleri tarafından sıklıkla kullanılmaktaydı. doğal hasır malzemesi hasır çatı kaplamasının yanı sıra birçok alanda yaygın bir kullanıma sahip.

Obalarından, çadırlarına, eşekklerine ve atlarına kadar bir çok yerde ve mekanda Türkler hasırları yaygın olarak kullanmaktaydı.

 

Hasır Çatılar %100 Doğal ve sağlıklı

Hasırlar Doğal Malzemelerdir

Hasır çatılar ve hasır çatı kaplamalar tamamen doğada bulunan organik ve doğal malzemelerden yapıldığı için tarım ve hayvancılıkla uğraşan Türk Medeniyetleri kendi hasırlarını kolaylıkla işleyerek kullanmaktaydı.

Günümüzde artık insanların yaşam alanlarına doğal bir hava katma istekleri hasır çatı ve hasır çatı kaplama uygulamalarını çok popüler hale getirmiştir.

Hasır çatılar doğal bir görünüm kazandırdığı için günümüzde artık insanlar tarafından vazgeçilmez bir hale gelmiştir.

Hasır çatı tamamen doğal hasır malzemesinden ve kaliteli saz kamışlarının ustalıkla bir araya getirilmesi ile yapılarak elde edilmektedir. Hasır malzemesi istenilen her yere , her büyüklükte ve istediğiniz tasarıma göre hasır çatı ve hasır çatı kaplaması olarak uygulanabilmektedir.

 

Hasır Çatıların Avantajları Nelerdir?

  • Hasır çatılar tamamen doğal malzemelerin kullanıldığı için sağlıklı ürünlerdir.

  • Çevre dostu ve hasır malzemesi insan sağlığını tehdit eden bir madde barındırmamaktadır. Hasır çatılar diğer çatılara göre depreme karşı çok daha güvenli yapılar.

  • Bakımı kolay ve zahmetsizdir. Hasır çatılar güneşe rüzgara soğan karşı doğal bir izolasyon (yalıtım) malzemesi görevi görerek yazları daha ılıman kışları da daha sıcak geçirmenizi sağlamaktadır.

  • Hasır çatıların doğal görünümü sayesinde mekanlarınızda huzur verici alanlara yer açmış olursunuz.

Evinizin bahçesinde kamelyanın altında hasır çatınızın altında oturup eşinize dostunuza çayınızı kahvenizi içtiğinizi hayal edin ne kadar keyifli ve ne kadar güzel anlar geçirebileceğinizi tarif bile edemiyoruz.

 

Hasır Çatı Fiyatları

Her Bütçeye Uygun Fiyatlar

Hasır çatı fiyatları ve hasır çatı kaplama fiyatları uygulanacak çatı alanının büyüklüğüne ve kullanılacak malzemelerin cinsine ve kalitesine göre  fiyatlandırılmaktadır.

Hasır çatı fiyatlarımız hakkında detaylı bilgi almak için bizlere whatsapp hatımızdan hasır çatı yapılacak alanın büyüklüğünü, nasıl bir hasır çatı istediğinizi tarif ederek hemen hasır çatı kaplaması için fiyat alabilirsiniz. Hasır çatı yapılacak alanın fotoğraflarını da bizlere whatsapp numaramızdan iletmenizi rica ederiz.

Web sayfamızda genel olarak fiyat bilgisi yazamıyoruz. Kullanılacak ürüne ve çatı alanına göre işçilik ve diğer maliyetler hesaplanmaktadır.

Türkiye'nin her yerinden alanında uzman ekibimiz ile hasır çatı ve hasır çatı kaplama hizmetlerimizden yaralanmak için bizlere ulaşabilirsiniz..

 

Hasır Çatı Nasıl Yapılır?

Hasır çatılar birbirinden farklı malzemeler ile çok farklı modellerde yapılabilmektedir. Hasır çatı ve hasır çatı kaplama uygulamalarımızda 100% doğal ve organik malzmeler kullanmaktayız. Tamamen yenilenebilir hasır çatılar doğa dostu ve doğa ile iç içe bir dokuya sahiptir.

Kargı İle Hasır Çatı Nasır Yapılır?

 

Hasır Çatı Ustasıyız

Hasır çatı, hasır çatı kaplama, hasır gölgelik ve hasır kamelya çatısı yapımında 40 yıllık tecrübe ve deneyimlerimizle yüzlerce  yaptığımız başarılı uygulamalarımız ile kaliteden ödün vermeden sizlere hizmetlerimizi sunmaktan büyük mutluluk duyuyoruz.

 
 
 

Sık Sorulan Sorular

Hasır çatı kaplama dış meknalardaki kamelya, çardak, pergole ve diğer tüm oturma alanlarınızın çatı ve gölgeliklerine doğal hasır ürünleri ile yapılan çatı kaplama uygulamalarıdır.

Doğal saz hasır otları ile hasır kamelya uygulamarı ve kamış hasır rulo ile hasır çatı kaplama yapılmaktadır.

Hasır çatı kaplama çok eski yıllardan beri temel ihtiyaç olarak kullanılmaktadır. Günümüzde ise hasır çatı kaplama ürünleri ve uygulamaları doğal mekanlar ve doğal gölgelikler tasarlamak için tercih edilmektedir.

2 Farklı hasır çatı kaplama ürünümüz vardır. Saz hasır otları ve kamış hasır rulo hasır çatı uygulamalarında kullanılan ürünlerimizdir.

Kamış hasır saz kamışlarından elde edilen montaja hazır ürünlerdir. Kamış hasır ile hasır çatı kaplaması yapmak ekonomik ve pratiktir.

Eğer saçaklı gölgelikler ve egzotik hasır kamelya uygulamalrı yapılmak isteniyorsa çin otu yada diğer adıya saz hasır otları tercih edilmektedir. Çin otu hasır otlarından imal edilen rulo üründür.

Her iki ürünümüzde kendin-yap projelerine ugun ve montaja hazır ürünlerdir.

Hasır çatı kaplama ürünlerimiz ve uygulama detayları hakkında detaylı bilgi almak için siparişlerinizden önce ve satış sonrası size ücretsiz danışmanlık hizmeti sunuyoruz.

Evet. Hasır çatı uygulamasını kendiniz yapabilirsiniz. İhtiyacınıza uygun ürünleri hazırlayarak adresinize kargo ile gönderim sağlamaktayız.

Hasır çatı uygulaması yapmak için kamış hasır rulo ürününü çatı iskeletine ya da zemine uygun montaj vidası, galvanizli çelik tel ya da plastik klips kullanarak monte edebilirsiniz.

Saz hasır otları ile saçaklı hasır çatı uygulaması yapılmak isteniyorsa ürünü sarkıtma yaparak çatıya aynı şekilde monte ediniz. Saçaklı hasır çatı yapımı hakkında ayrıntılı bilgi almak için web sitemiz üzerindeki iletişim numaralarımızdan bize ulaşınız.

Evet. Hasır Bambu Dekorasyon olarak hem ürün satışı hem de hasır çatı uygulaması yapmaktayız. Dilediğiniz takdirde Türkiye'nin her yerinde hasır çatı, hasır kamelya ve gölgelik uygulamarınızı hayal ettiğiniz gibi projelendiriyoruz.

Ürünlerimiz montaja hazır ve ihtiyacınıza uygun hazırlanacağı için siz ya da bölgenizdeki bir demir ustası ya da marangozdan da yardım alarak hasır çatı kaplamanızı kolay bir şekilde tamamlayabilirsiniz.

Hasır çatı ürün ve uygulama fiyatlarımız ihtiyacınıza göre ve kullanılacak olan ürünün cinsine göre değişmektedir. Ancak şunu belirtmek isteriz ki hasır çatı kaplama ürün ve uygulamaları diğer çatı kaplama ürünlerine göre çok daha uygun fiyatlı ve avantajlıdır.

Hasır çatı kaplama ürünleri ile meknalarınıza doğal bir ekonomik bir şekilde doğal ve şık bir görünüm kazandırabilirsiniz.

Sizin için en uygun fiyatları ve uygulama tekniklerini belirlemek için aşağıdaki iletişim numaralarımızdan bize ulaşabilir ve ayrıntılı bilgi alabilirsiniz.