Whatsapp
HASIR & BAMBU DEKORASYON TÜRKİYE
<span class="courgette"><br>Hasır & Bambu Dekorasyon</span>


Hasır & Bambu Dekorasyon

Hasır, Bambu, Saz ve Kamış Dekorasyon Uygulamaları...

Kamış Çit

Kamış çitler ve saz çitler ile doğal ve ekonomik bir şekilde bahçe çitlerinizi ve dış mekan dekorasyon uygulamalarınızı yapabilirsiniz.

Kamış Çit rulo Bahçe Çiti

Kamış çit rulo ve saz çit ürünlerimiz saz kamışlarının kesilerek kurutulmasından sonra misina ipler ile birbirine sıkı bir şekilde bağlanması ile yapılmaktadır.

Saz kamışları bir çok alanda kullanıldığı gibi bahçe çiti ve paravan olarak ta çok yaygın bir kullanıma sahiptir.

 

Kamış Çit Ürün Özellikleri

Saz Kamış Çit Ölçüleri

  • 1.6m x 5m
  • 1.8m x 5m
  • 2m x 5m
  • 2.60m x 5m  ebatlarında ürünlerimiz kargolanmaktadır.

Kamış çit ürünlerinizi sipariş vermeden önce müşteri temsilcimiz ile görüşerek istediğiniz ölçü ve adetleri belirleyebilirsiniz. 

Aynı şekilde kamış çit uygulaması hakkında ücretsiz bilgi almak için bize ulaşabilir ya da kamış çit nasıl yapılır yazımızı okuyabilirsiniz.

 

Kamış Çit Kullanım Alanları

  • Bahçelerde, arsa ve işletmelerin dış mekanlarında,

  • Tel örgü ve tel çit sistemlerinin üzerinde gizlilik sağlaması için,

  • Balkon ve teraslarda paravan ve kaplama olarak,

  • bahçelerde istenmeyen ve çirkin görünüme sahip duvar alanlarını içeriden kaplayarak doğallaştırmak için kamış çit ürünlerini kullanabilirsiniz.

 

Saz Kamış Çit Faydaları

  • Saz çitler ekonomik ve pratiktir,

  • Saz kamışları %100 doğal malzemeler olduğu için saz çitler ve kamış çitler mekanlarınızı doğal bir şekilde çevrelemenizi sağlayacaktır.

  • Kamış çitler çift taraflı yapılarak daha estetik bir görünümde olacağı gibi daha uzun ömürlü olacaktır.

  • Kamış çitler ve saz çitler istenildiği takdirde boyanabilir ve istenilen renklerde yapılabilir.

  • Bahçe dekorasyonlarında size şık bir görünüm sunacağı gibi görüntüyü ve rüzgarı da kesecektir.

 

Kamış Çit Fiyatları

Kamış çitler ve saz çitlerin fiyatı uygulama yapılacak alanın büyüklüğüne göre değişmektedir.

Satış temsilcimizi arayarak detaylı ürün biligisi ve fiyat bilgisi alabilirsiniz. Saz çitler ve kamış çitler yerli ve kendi imalatlarımız olduğu için uygun maliyetli olmaktadır. 
 

 

Sık Sorulan Sorular

Kamış çit ürünü bahçe çiti ve birçok hasır dekorasyon uygulamasının yapımında kullanılmak üzere saz kamışlarından elde edilen montaja hazır üründür. Kamış çit rulo erişkin saz kamışlarının misina ipler ile bağlanmasıyla elde edilir.

Kamış çiti saz kamışınından yapılmış bir örtü olarak ta düşünebilirsiniz. Bahçe çiti ve hasır gölgelik yapımnda yaygın olarak kullanılan kamış çit %100 doğal saz kamışından elde edilir.

Kamış çit ile bahçe çiti yapımı ekonomik ve pratiktir. Eğer hali hazırda tel örgü sistemi üzerine yapılmak isteniyorsa kamış çiti tel örgünüz üzerine plastik klipsler yada galvanizli çelik tel ile sıkıca monte edebilirsiniz.

Kamış çit yapımı için ahşap ya da metal çit iskeleti hazırlayınız. Çit profillerini en az 1 metre aralıklarla ve boyları en az çit uzunluğunuz kadar oluşturunuz. Dikey profillerin ortasına ve üst kısmına yatay profiller oluşturarak çit iskelitini tamamlayın.

Çit iskeltini oluşturduktan sonra kamış hasır ruloyu en baştan başlayarak sık aralıklarla monte ediniz. Kamış çiti gerdirerek aça aça montaj işlemini tamamlayınız. Kamış çitin montajı sırasında uygun montaj vidası ya da plastik klips ya da galvanizli çelik tel kullanabilirsiniz.

Kamış çit montajı ve yapımı hakkında satış öncesi ve satış sonrası bizlerden ücretsiz danışmanlık alabilirsiniz. Tüm süreçlerinizde bizi arayabilir ve aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kamış çitler yağmura ve rüzgara karşı dayanıklıdır. Eğer çok rüzgarlı ve yağışlı bir bölgede yer alıyorsanız kamış çit montajını olabildiğince sık aralıklarla yapmaya çalışın.

Eğer daha sağlam bir çit yapmak istiyorsanız kalın ve sağlam kargı kamışlarından elde edilen bambu kamış ürünümüzü de kullanabilirsiniz.

Her iki ürünümüzde bahçe çiti yapımında ideal ve pratik ürünlerdir. Kamış çit ürünü saz kamışlarından imal edilmekte olup, kargı çit ürünümüz ise kargı kamışlarından imal edilmektedir.

Kargı kamışları saz kamışlarına göre daha kalın ve sağlamdır. Eğer daha kalın ve hatta bambu görünümlü bir çit yapmak istiyorsanız bambu kamış ürünümüzü tercih edebilirsiniz.

Evet. Eğer farklı renklerde bahçe çiti tasarlamak istiyorsanız çit montajını tamamladıktan sonra çitinizi istediğiniz renge boyayabilirsiniz.

Kamış çit siparişlerinizi vermek için aşağıdaki telefon numaralarımızdan bize ulaşınız. Hasır dekorasyon ustalarımızla birlikte sizler için en uygun ürünü ve uygulama hakkındaki tüm detayları aktarmaktayız.

Kamış Çit Sipariş Hattı