Whatsapp
HASIR & BAMBU DEKORASYON TÜRKİYE
<span class="courgette"><br>Hasır & Bambu Dekorasyon</span>


Hasır & Bambu Dekorasyon

Hasır, Bambu, Saz ve Kamış Dekorasyon Uygulamaları...

Bambu Çit

Bambu çitler ile doğal yaşam alanlarına sahip olun. Türkiye'ni her yerinde bambu kamış ustalarımız ile bambu çit montaj ve anahtar teslim çözümler sunmaktayız. Bambu çit uygulama ve bambu çit fiyatlarımız hakkında detaylı bilgi almak için bize ulaşın.

Bambu Çit Uygulamaları

  • Bambu çitler bambu dekorasyonda en çok tercih edilen uygulamalarımız arasındadır.

  • Bambu çitler doğal görünümlü, dyananıklı ve yaşam alanlarınızı daraltmadığı gibi ferah bir görünüm kazandırdıkları için çok sıklıkla tercih edilmektedir.

  • Bambu çit yapımında kullanılan bambu kamışları ve bambu çubuklar suya ve sıcağa karşı oldukça dayanıklıdırlar.

 

Bambu Çitler Nasıl Yapılır?

Bambu çit yapımına başlamadan önce çit yapılacak olan alan görülmeli ve nasıl bir bambu çit tasarımı yapılacağı belirlenmelidir. kullanılacak olan bambu kamışların kalınlığı ve renkleri belirlendikten sonra bambu çit yapımına başlanılmaktadır.

Bambu çubuklar çelik teller ile birbire bağlanarak sağlam bir şekilde çitin inşaası tamlanmaktadır. Çitin şekline göre bambu kamışlarının boyutları istenilen uzunluklarda kesilerek bambu çit uygulaması yapılır.

Doğal Bahçe Çiti Yapımı

Bambu Çit Rulo Ürünler İle Kandin Yap

Bambu çit yapımı ile ilgili merak ediyorsanız Bambu çit yapımı hakkındaki makalemizi okuyabilirsiniz. Bambu çit rulo ürünlerimiz sayesinde siz de kendi zevkinize göre bambu çitlerinizi tasarlayabilirsiniz.

 

Bambu Çit Fiyatları

Bambu çit fiyatları kullanılacak alanın büyüklüğüne ve bambu çit yapında kullanılacak bambu kamışlarının kalitesine göre değişmektedir. Bambu çit uygulamalrınız için bizlere Türkiye'nin her yerinden ulaşabilirsiniz. Alanında uzman ustalarımızla bambu çitlerinizi profesyonel ve her bütçeye uygun fiyatlar ile inşa etmekteyiz.

Bambu çit uygulamalarımız ve bambu çit fiyatlarımız hakkında daha detaylı bilgi almak için bizlere ulaşınız.

 
 

Sık Sorulan Sorular

Bambu çit kalın ve estetik kargı kamışlarından elde edilen bahçe çiti ürünüdür. Bambu çit denilmesinin nedeni ise bambu görünümündeki kalın kargı kamışlarından imal edilmesinden dolayıdır. Ürünlerimiz orjinal bambu ağacından elde edilen kamışlardan yapılmamaktadır. Bambu çit ürünlerimiz kargı kamışlarının galvanizli çelik teller ile birbirine sıkıca bağlanması ile elde edilir.

Hasır Bambu Dekorasyon olarak farkımız piyasadaki en kaliteli ürünleri imal ederek sizlere satış öncesi ve satış sonrası ücretsiz danışmanlık sunmaktır.

Bambu çit rulo ile bahçe çiti yapmak için çit iskeleti hazırlayınız. Çit iskeletini demir ya da ahşap profillerden oluşturabilirsiniz. Bambu çit rulo ürününü çit üzerine gerdirerek monte ediniz.

Çit iskeleti hazırlanırken profillerin arası en fazla 1 metre olmalıdır. Dikey profilleri tamamladıktan sonra yatayda orta ve üst profilleri de oluşturunuz. Metal direk kullanıyor iseniz yatay profilleri kaynak yaparak oluşturabilirsiniz.

Bambu çit rulo montajını plastik klips ya da galvanizli çelik tel kullanarak yapabilirsiniz. Çok fazla rüzgar alan bir bölgede iseniz bambu çit montajını sık aralıklarda yapınız.

Hasır Bambu Dekorasyon olarak bambu çit ürünlerimiz hakkında satış öncesi ve sonrası ücretsiz danışmanlık sunmaktayız. Ürün seçimi ve montaj aşamaları hakkında bizlere ulaşarak destek alabilirsiniz.

Bambu çit rulo ürünleri yeşil ve sarı tonları arasında olmaktadır. Ürün güneşe maruz kaldıkça rengi daha sarıya yakın olacaktır. Ancak bu durum ürününün güneşe yada sıcağa karşı dayanımı ile alakalı değildir. Tamamen kargı kamışlarının renk pigmentleri ile alakalı bir durumdur.

Bambu çit ürününü istediğiniz takdirde uygun dış mekan boyaları ile istediğiniz renklerde boyayayabilirsiniz. çit montajını tamamladıktan sonra boyama işlemi uygulanabilir. Bambu çit rulo doğal görünümü ile ek boyama gerektirmeyen eşsiz bir görünüm sağlayacaktır.

Web sitemiz üzerindeki telefon numaramızdan bizi arayarak ve whatsapp müşteri hattımızdan bize ulaşarak bambu çit siparişlerinizi başlatabilirsiniz.

Tecrübeli bambu dekorasyon ustalarımız ile görüşerek ihtiyacınız olan ürünleri ve ölçülerini belirledikten sonra sizin için en uygun fiyatları sunacağız.

Ürün siparişinizden sonra 1-2 gün içerisinde ürünleriniz hazırlanarak kargoya verilmektedir. Türkiyenin her yerine bambu çit rulo satışı yapmaktayız.

Aşağıdaki irtibat numaralarımızdan bize ulaşarak hemen siparişlerinizi başlatabilir ve tüm soru ve görüşlerinizi bize iletebilirsiniz.