Whatsapp
HASIR & BAMBU DEKORASYON TÜRKİYE
<span class="courgette"><br>Hasır & Bambu Dekorasyon</span>


Hasır & Bambu Dekorasyon

Hasır, Bambu, Saz ve Kamış Dekorasyon Uygulamaları...

Doğal Ot Kaplama

Doğal ot kaplama doğa ile iç içe ve egzotik bir görünüme sahip mekanların vazgeçilmezi haline gelmiştir. Doğal ot kaplama ve hasır kamelya uygulamalarımızı inceleyiniz.

Doğal Ot Kaplama Çatılar

Saz çatı, kamış çatı, papur çatı, uzakdoğu kirpi çatı uygulamasının üzerine de sizin zevkinize ve istediğiniz tasarıma göre dogal otlar ile kaplanarak çok daha güzel ve farklı kombinasyonlar elde edebiliriz.

Doğal ot kaplama, saçaklı ve püsküllü olacak şekilde de uyguanabilmektedir. Doğal ot kaplama ya da saçaklı ot kaplama çatıları tüm dış mekan çatılarınızda rahatlıkla uygulayabilmekteyiz.

Doğal ot kaplama teknikleri ile her mekanın üzeri istenilen tasarımda ve dizayn da kaliteli doğal otlar ile kaplanarak şekillendirip doğal bir görünüme kavuşturmaktadır.

Doğal Görünümlü Mekanlar

Saz çatı, kamış çatı, papur çatı, uzakdoğu kirpi çatı uygulamasının üzerine de sizin zevkinize ve istediğiniz tasarıma göre dogal otlar ile kaplanarak çok daha güzel ve farklı kombinasyonlar elde edebiliriz.

Doğal ot kaplama görünüm itibarıyla insanları motive edici, enerjilerini arttırıcı ve psikolojik olarak rahatlatıcı bir etkiye sahiptir.

Doğal ot kaplama günümüzde artık birçok turizm işletmecisinin otellerinde mekanlarında gölgeliklerinde kafe-bar çatılarında en çok tercih ettiği uygulamalardan biridir.

Doğal Ot Kaplama Uygulama Alanları

  • Kamelya gölgelikler, Cafe çatıları, Restoran çatıları,

  • Turizm İşletmelerinde bulunan mekanların çatıları

  • Evlerinde kamelya ve verandanızın çatıları doğal ot kaplama ile uygulanarak doğa ile iç içe bir görünüme kavuşabilir.

  • Doğal ot kaplamalar hasır şemsiye üzerine de uygulanabilmektedir. Doğal ot kaplama hasır şemsiye modellerimizi inceleyibilirsiniz.

Tüm dış mekan çatılarınızda doğal ot kaplama uygulamasını tercih edebilirsiniz. Doğal ot kaplama ile doğal, şık ve egzotik görünümlü harika mekanlar tasarlıyoruz.

Doğal Ot Kaplama Bizim İşimiz

Hasır Bambu Dekorasyon olarak 40 yılı aşkın süredir doğal ot kaplama, saçaklı ot kaplama, hasır dekorasyonve uygulamalarımız ile sizlere hizmet vermekteyiz.

Doğal ot kaplama ve diğer tüm uygulamalarımız hakkında daha detaylı bilgi almak ve detaylı fiyat bilgisi öğrenmek için bize aşağıdaki telefon numaralarımızdan ulaşabilirsiniz.

İrtibat Numaramız +90 537 914 97 53