Whatsapp
HASIR & BAMBU DEKORASYON TÜRKİYE
<span class="courgette"><br>Hasır & Bambu Dekorasyon</span>


Hasır & Bambu Dekorasyon

Hasır, Bambu, Saz ve Kamış Dekorasyon Uygulamaları...

Bahçeleriniz İçin En İyi Hasır Dekorasyon Önerileri

Bahçe ve dış mekanlarınız için en şık ve en çok tercih edilen hasır dekorasyon uygulamalarını sizlere aktaracağız. En popüler Hasır dekorasyon ürün ve uygulamaları hakkında daha detaylı bilgi almak için bizleri arayarak sipariş ve uygulama bilgisi öğrenebilirsiniz.

Hasır Dekorasyon Nedir?

Hasır dekorasyon iç ve dış mekanlarda tercih edilen doğal ürün ve uygulamalardır. Hasır dekorasyon uygulamalarında ve ürünlerinde saz kamışı, kargı kamışı, saz hasır otları kullanılmaktadır. %100 doğal ürünler ile imal edilen ve uygulanan hasır dekorasyon uygulamaları ile mekanlarınıza doğal ve egzotik görünüm kazandırabilirsiniz.

 

En Popüler Hasır Dekorasyon Uygulama ve Ürünleri

Hasır Şemsiye: 

Hasır plaj şemsiyeleri çok şık ve tropikal görünümde yapılabilmektedir. Saz kamışı, kargı kamışı ve çin otu kullanılarak yapılan hasır şemsiyeler hasır dekorasyon uygulama önerimizde en baştadır. İstediğiniz model ve ölçülerde tasarlanan hasır dekorasyon şemsiyeler bahçe ve dış mekanlarınıza egzotik bir hava getirecek ve misafirlerinizi kendine hayran bırakacaktır.

Hasır Çatı ve Gölgelikler

Hasır çatı ve gölgelikler saz kamışı ve kargı kamışı ile uygulanmaktadır. Hasır dekorasyon ustaları tarafından hazırlanan hasır çatı kaplama ürünlerimiz ile herkes kendi başına hasır çatı ve gölgelik montajını yapabilir. Hasır çatı yapımında kullanılan kamış hasır rulo ve bambu kamış rulo doğal ve dayanıklı montaja hazır rulo ürünlerdir. Bahçe gölgelikleri, pergola, teras çatısı gibi alanlarda kolay uygulaması ve ekonomik olması nedeniyle çok popüler bir hasır dekorasyon ürünüdür. Özellikle pandemiden sonra insanların mekanlarını doğal yaşam alanlarına dönüştürme isteğinin artması nedeniyle hasır çatı ve gölgelik ürünleri en popüler hasır dekorasyon ürünleri haline gelmiştir diyebiliriz.

 

Hasır Avize ve Lambalar

Hasır avize ve lambalar hasır dekorasyon uygulamalarının vazgeçilmez aksesuarları arasındadır. Bahçenizdeki bir hasır çatı altında çok şık dura bir hasırdan avize mekanlarınıza çok yakışacaktır. Hasır avizelere kargı kamışları ile üretildikleri için bambu ve rattan avizelere benzer bir görünüme sahip olmaktadır. 

 

Hasır Dekorasyon Bahçe Çiti Ürünleri

Hasır dekorasyon bahçe çiti ürünleri hem ekonomik olması hem de kolay montajı sayesinde a’dan z’ye her kesime hitap etmektedir. Doğal ve ekonomik bir şekilde alanlarını çevrelemek isteyen herkesin ilk aklına gelen ürün olan hasır çit ürünü saz kamışlarında imal edilmektedir. Hasır çitler hem iç mekanda hem de dış mekanda rahatlıkla kullanılabilir. Aynı zamanda balkon için hasır çit kullanımı oldukça yaygındır. Hasır dekorasyon uygulaması ile yapılan bahçe çitleri alanlarınızı daraltmadan doğal ve ferah bir görünüm sağlar.

 

Hasır Kamelya Uygulamaları

Çin otu ya da diğer adıyla saz hasır otları ile yapılan hasır kamelya kaplamaları çok şık, saçaklı ve egzotik bir görünüme sahiptir. 5 yıldızlı otellerden müstakil ev  ve villa sahiplerine kadar herkesin tercih ettiği hasır kamelya ürünleri ve uygulamaları çok doğal ve şık bir görünüm sağlayacaktır.