Whatsapp
HASIR & BAMBU DEKORASYON TÜRKİYE
<span class="courgette"><br>Hasır & Bambu Dekorasyon</span>


Hasır & Bambu Dekorasyon

Hasır, Bambu, Saz ve Kamış Dekorasyon Uygulamaları...

Bahçeniz İçin Bambu Dekorasyon Önerileri

Bahçe dekorasyonları için en popüler bambu dekorasyon ürünlerini ve uygulamalarını keşfedin. Kendin-Yap bambu dekorasyon ürünleri ile bahçenizde uygulayabileceğiniz doğal ve egzotik bambu dekorasyon uygulamalarını incelemek için yazımızı okuyunuz.

En Popüler Bambu Bahçe Dekorasyonu Uygulamaları

 

Bambu Çit Uygulamaları

Bambu çit uygulaması bambu görünümlü kargı kamışları ile yapılmaktadır. Kargı kamışları çelik teller ile sıkıca birleştirilir ve bambu çit rulo ürünü elde edilir. ürün orjinal bambu bitkisinden yapılmadığı halde bambu görünümlü olduğu için bambu çit olarak ta bilinmektedir. Orjinal bambuya göre ve diğer sentetik çit ürünlerine göre daha uygun fiyatlı olarak ekonomik kargı çitler en çok tercih edilen bambu çit ürünleridir.

 

Bambu Şemsiyeler

Birbirinden şık ve egzotik görünümlerde bambu dekorasyon ve saz dekorasyon ustaları tarafından hazırlanan bambu şemsiyeler doğal ve egzotik dokusu ile bahçeniz için çok güzel ve doğal bir görünüm sağlar. Bambu şemsiye ürünleri istenilen ebat ve ölçülerde bambu dekorasyon ustalarımız tarafından size özel imal edilmektedir. Tamamen doğal saz kamış, kargı kamışı ve saz hasır otları ile imal edilen bambu şemsiyeleri 5 yıldızlı otellerden, müstakil ev sahiplerine kadar birçok kişi ve kurum tercih etmektedir.

 

Bambu Çatı Kaplaması

Genellikle kargı kamışı ile yapılan bambu çatı kaplaması yine bambu kamış ürünü ile yapılmaktadır. Bambu çit ve bambu çatı kaplaması olarak satılan bambu kargı ürünleri ile doğal, sağlam ve uzun ömürlü çatı ve gölgelikler tasarlayabilirsiniz. Pergola, teras çatısı, veranda gölgelik, kamelya gölgelik yapımında kullanılan bambu çatı kaplamaları montaja hazır ve ekonomik ürünlerdir. Bahçenizdeki pergola ya da kamelya üzerine bambu çatı kaplama yaparak doğal ve ekonomik gölgelikler tasarlayabilirsiniz.

 

Saçaklı Bambu Çatı Kaplamaları

Saçaklı bambu çatı kaplaması saz hasır otları ile imal edilen çin otu ile yapılır. Pergola ve kamelyanız için saçaklı ve egzotik bir görünüm elde etmek istiyorsanız çin otu hasır kamelya ürünlerini kullanabilirsiniz. Çok şık ve doğal görünümü sayesinde 5 yıldızlı otellerin vazgeçilmezi haline gelen çatı uygulamaları ile bahçenizde kendiniz uygulama yapabilirsiniz.

 

Bambu Avizeler ile Doğal ve Şık Aydınlatma Çözümleri

Bahçenizde, terasınızda ya da balkonlarınızda bambudan el işçiliği ile yapılan avize ve lambaları tercih edebilirsiniz. istediğiniz model ve ölçülerde tasarlanan bambu avizeler orjinal bambu çubukları ile yapıldığı için çok uzun ömürlü ve sağlam ürünlerdir. Bambu çatı yaptırmayı düşünüyorsanız bambu çatı altına bambudan bir avize çok şık durackatır.

Görenleri kendine hayran bırakan bambu avize ve lambalar orjinal bambu çubuklardan imal edildiği için fiyatları hasır avizelere göre daha maliyetlidir. Eğer daha uygun fiyatlı doğal avize istiyorsanız hasır avize ürünlerinden de satın alabilirsiniz.