Whatsapp
HASIR & BAMBU DEKORASYON TÜRKİYE
<span class="courgette"><br>Hasır & Bambu Dekorasyon</span>


Hasır & Bambu Dekorasyon

Hasır, Bambu, Saz ve Kamış Dekorasyon Uygulamaları...

Bambu Kargı

Artık insanların doğal yaşama olan özlemi git gide artmakta ve evlerinde iş yerlerinde ya da turizm işletmelerinde doğal yaşam alanları oluşturmak ve doğal egzotik tropik bir görünüm kazandırmak için bambu, hasır, doğal ot kaplama, kamış uygulamaları, bambu çit uygulamalarına büyük rağbet göstermektedir.

Bambu Kargı & Bambu Dekorasyon

  • Bambu kargı, dekorasyon ürünleri yapımı ve uygulamalarında çok yaygın olarak kullanılmaktadır.

  • Bambu ağacı uzun yıllardır uzakdoğuda dekorasyon ürünleri, ev araç ve gereçleri, iç ve dış dizayn mimaride, bazı müzik aletlerinin yapımında ve çeşitli aksesuarların yapımında kullanılmaktadır.

 

Bambu Kargının Avantajları

  • Bambu kargıların suya karşı dayanıklılığı çok iyi ve diğer ahşap malzemeler gibi suya temas ettiğinde şişme, eğilme, bükülme ve deformasyon gözlenmez,

  • Bambu kargılar antibakteriyel özellikleri sayesinde yıllarca sağlıklı bir şekilde kullanılabilmektedir.

  • Bambu ağacı Japonya’da uzun bir ömrü simgelediği gibi bambu kargı ürünleri de çok uzun ömürlü olurlar.

  • Dekoratif amaçlı kullanımları mekanlar ve uygulandıkları alanlara egzotik, şık ve modern bir hava getirmektedir.

 

Bambu Ağacı Nasıl Yetisir?

Bambu ağacı çin’de ve Japonya’da fazla yetiştirildiği için bu bölgelerden ithal edilen bambular ülkemizde işlenerek birçok dekorasyon malzemesine ve ev araç gereçlerine dönüşmektedir.

Bambu ağacı yetiştirmek sabır ve ciddi emek isteyen bir süreçtir ve her iklim şartında yetişmesi mümkün değildir. Yaklaşık 5 yıl gibi bir süre sadece bambu tohumunun filizlenmesi için beklenmesi gerekmektedir.

Bu süre zarfında her gün sulamak ve bitkiyi beslemek gerekir. Ancak 5 yıldan sonra Bambu bitkisi mucizevi bir şekilde birkaç hafta içerisinde 30 metreye kadar uzayabilmektedir.

 

Bambu Kargı Hangi Alanlarda Kullanılır?

  • Bambu çatı dekorasyonu, bambu çit yapımı, bambu mutfak araç gereç, bambu tabure ,bambu masa, bambu sandalye, bambu mumluk ve diğer bambu kaplama uygulamalarında bambu kamışları ve bambu kargıları çok yaygın olarak kullanılmaktadır.

  • Artık insanların doğal yaşama olan özlemi git gide artmakta ve evlerinde iş yerlerinde ya da turizm işletmelerinde doğal yaşam alanları oluşturmak ve doğal egzotik tropik bir görünüm kazandırmak için bambu, hasır, doğal ot kaplama, kamış uygulamaları, bambu çit uygulamalarına büyük rağbet göstermektedir.

 

Bambu ile Gelen Zerafet

  • Bambu uygulamaları ile evinizin bahçesini doğal ve egzotik görünüme kavuşturabilirsiniz.

  • Bambu çitler ile bahçenizi çevirebilir ve içeriden baktığınızda içinizi açan tropikal bir mekanın içerisinde kendinizi bulabilirsiniz.

  • Bambu kamelyanızın altında doğal otlarla çevrili bir mekanda çayınızı yudumlayıp sohbet ettiğinizi bir hayal etsenize. Ne kadar da harika olurdu değil mi?

 

Bambu Kargı Fiyatları

  • Bambu Kargı, bambu çubuk bambu dekorasyon, bambu uygulamalarımız ve diğer tüm hizmetlerimiz hakkında detaylı bilgi almak ve fiyat bilgisi öğrenmek için bizlere aşağıdaki numaramızdan ulaşabilirsiniz.

Hasır Bambu Dekorasyon

40 yılı aşkın süredir babadan oğula geçen tecrübelerimizle sizlere bambu dekorasyon, bambu çatı, bambu çit, bambu kaplama, hasır dekorasyon, kamış dekorasyon, Papür çatı, kamış çatı, hasır gölgelik uygulama ve hizmetlerimiz ile hizmet vermekteyiz.