Whatsapp
HASIR & BAMBU DEKORASYON TÜRKİYE
<span class="courgette"><br>Hasır & Bambu Dekorasyon</span>


Hasır & Bambu Dekorasyon

Hasır, Bambu, Saz ve Kamış Dekorasyon Uygulamaları...

Hasır Balkon Uygulaması Nasıl Yapılır?

Balkon ve teraslar için hasır bahçe çiti ürünleri ile hasır balkon çevreleme ve kapatma işlemi nasıl yapılır? Hasır balkon ürünü nedir ve nasıl kullanılır? A’dan Z’ye hasır balkon uygulaması yapımı hakkında detaylı bilgi almak için lütfen yazımızı okuyunuz.

Hasır Balkon Nedir?

Hasır balkon uygulaması balkonlarda mahremiyet sağlamak, rüzgarı kesmek ve doğal bir görünüm elde etmek için yapılan uygulamadır. Hasır balkon uygulaması ekonomik ve kolaydır. Hasır balkon uygulamasında saz kamışlarından elde edilen montaja hazır kamış hasır bahçe çiti ürünü kullanılır.

 

Hasır Balkon Uygulaması Nasıl Yapılır?

Hasır balkon uygulaması için balkon demirine ya da balkon duvarınıza kamış hasırı gerdirerek ve sık aralıklar ile monte etmeniz yeterlidir. Eğer ürün doğrudan balkon demiri üzerine monte edilecek ise galvanizli çelik tel ya da plastik klipsler ile vidalama yapmadan ürünü kolaylıkla monte edebilirsiniz. Eğer ürün balkon duvarı ya da beton üzerine monte edilecek ise uygun montaj vidası ile montaj işlemini yukarıdaki resimdeki tamamlayınız. 

Hasır balkon uygulaması için ürün siparişi vermeden önce uzunluk ve yükseklik ölçülerinizi bize bildiriniz. Sonrasında hasır dekorasyon ustalarımız ihtiyacınız olan ürünleri hazırlayarak tarafınıza kargo edeceklerdir. Hasır Bambu Dekorasyonu arayarak uygulama öncesi ve sonrası hasır balkon yapımı hakkında detaylı teknik bilgiyi öğrenebilirsiniz.