Whatsapp
HASIR & BAMBU DEKORASYON TÜRKİYE
<span class="courgette"><br>Hasır & Bambu Dekorasyon</span>


Hasır & Bambu Dekorasyon

Hasır, Bambu, Saz ve Kamış Dekorasyon Uygulamaları...

Hasır Gazebo

Hasır gazebo uygulama ve ürünlerimiz ile doğa ile iç içe oturma alanlarına sahip olacaksınız. %100 Doğal Hasır gazebo modellerimizi keşfedin.

Hasır gazebo ve kamış gazebo uygulamaları

Hasır gazebo, kamış gazebo uygulamaları günümüzde site içerisinde ve turizm işletmelerinin sosyal alanlarındaki gazeboların çatı ve gölgeliklere yapılan doğallaştırma uygulamalarıdır.

Gazebolar çok eski bir tarihe sahip olmak ve birlikte günümüzde altıgen ve sekizgen yapıları ile dış mekanlarda gölgelikli oturma alanları olarak tasarlanmaktadır.

Gazebolar ahşap, demir ya da ferforje malzemeler ile el işçiliği ile imal edilen yapılardır. Doğal mekanlar size huzur getirecek,

Saz Dekorasyon Hasır Gazebolar

Hasır gazebo uygulamaları ile doğayı ayağınıza getireceksiniz

Hasır ve kamış gazebolar saz dekorasyon ve hasır dekorasyon ürünleri ile yapılabilmektedir. İstenilen tasarımlarda ve istenilen doğal ürünler ile hazırlanan hasır gazebolar mekanlarınıza doğayı getirecek.

Hasır gazebo, kamış gazebo uygulamaları gazeboların çatı ve gölgeliklerine doğal saz kamışları ya da bambu kargılar ile yapılan uygulamalardır.

Çok farklı şekillerde ve farklı malzemeler ile yapılan hasır gazebo uygulamaları ile doğa ile iç içe ve tropikal bir görünüme mekanlarınıza çağıracaksınız.

Doğal Gazebo Gölgelikler Eşsiz Bir Yalıtım Malzemesidir.

  • Hasır gazebo uygulamalarında kullanılan saz kamışları, doğal otlar ve bambu kamış ürünlerimiz doğada yetişen %100 doğal malzemeler olmakla birlikte uygulandığı çatı ve gölgelikleri çok iyi bir yalıtım özelliği kazandırmaktadır.

  • Hasır gazebo uygulamaları altında yazın çok sıcak zamanlarda daha iyi ferah bir şekilde arkadaşlarınızla ve ailenizle rahat ve konforlu vakitler geçirebilirsiniz.

Hasır gazebo uygulama alanları

  • Hasır gazebolar günümüzde artık site içerisinde

  • Müstakil evlerin ve bilyaların bahçelerinde,

  • Turizm işletmelerinin ve otellerin sosyal alanlarında ve dış mekanlarında çok sıklıkla tercih edilen uygulamalar haline gelmiştir.

  • Aynı zamanda hasır gazebolar sahil kenarlarında ki kafe, bar ve benzeri oturma alanlarının çatı ve gölgeliklerinde de yaygın bir kullanıma sahiptir.

Hasır Gazebo Fiyatları

Hasır gazebo fiyatları ve kamış gazebo fiyatları uygulama yapılacak alanın büyüklüğüne çatı ve gölgeliklerin  eğimine ve kullanılacak olan malzemenin cinsine göre değişiklik göstermektedir. 

Web sayfamız üzerindeki hasır gazebo fiyatlarını inceleyerek beğendiğiniz hasır gazebo uygulamasını bizlere ileterek hızlı bir şekilde fiyat bilgisi öğrenebilirsiniz. 

Hasır gazebo ve kamış gazebo fiyatlarımız hakkında detaylı bilgi almak için web sayfamız üzerindeki telefon numaralarımızdan ve WhatsApp müşteri hattımızdan bizlere dilediğiniz zaman ulaşabilirsiniz.