Whatsapp
HASIR & BAMBU DEKORASYON TÜRKİYE
<span class="courgette"><br>Hasır & Bambu Dekorasyon</span>


Hasır & Bambu Dekorasyon

Hasır, Bambu, Saz ve Kamış Dekorasyon Uygulamaları...

Hasır İç Dekorasyon

Hasır duvar kaplamalrı, hasır çatı kaplamaları, hasır yer kaplamaları, hasır şark köşeleri, hasır gölgelikler, hasır sepetler, hasır lambalar artık günlük hayatımızda iç dekorasyon ürünleri olarak vazgeçilmez hale gelmiştir.

Hasırla Gelen Doğallık

  • Hasır malzemesi sizin de bildiğiniz gibi tamamen doğal bir malzemedir.

  • Saz yapraklarının ve kabuklarının birleştirilmesi ile elde edilen hasır malzemesi birçok iç ve dış dekoratif malzeme ve hatta günlük hayatımızda kullandığımız birçok eşyanın yapımıda ve tasarımında kullanılmaktadır.

Hasırın Kullanımı Yaygınlaşmakta

  • Modern mimari ve insanların doğaya olan özlemlerinin artması ile birlikte artık modern mimari yapılarımızda da hasır malzemelerine ve hasır uygulamalara çok sıklıkla rastlanmaktadır.

  • Hasır duvar kaplamalrı, hasır çatı kaplamaları, hasır yer kaplamaları, hasır şark köşeleri, hasır gölgelikler, hasır sepetler, hasır lambalar artık günlük hayatımızda iç dekorasyon ürünleri olarak vazgeçilmez hale gelmiştir.

  • Tamamen doğal malzemelerden elde edilen hasır malzemesi çevre dostu ve insan sağlığını tehdit eden bir maddeye sahip olmadığı için günümüzde insanlar tarafından çok sıklıkla tercih edilmekte ve güvenle kullanılmaktadır.

Hasır Dekorasyon Ustasıyız

  • Hasır kaplama, hasır gölgelik, hasır çatı, hasır kamelya çatısı, hasır sepet, hasır şemsiye, hasır lamba yapımında 40 yıllık babadan oğula geçen tecrübe ve deneyimlerimizle sizlere hizmetlerimizi sunmaktan büyük bir mutluluk ve keyif duyuyoruz. Tüm hasır uygulamaları ve diğer uygulamanız hakkında detaylı bilgi almak için ve fiyat bilgisi almak için aşağıdaki numaramızdan bizlere ulaşabilirsiniz.