Whatsapp
HASIR & BAMBU DEKORASYON TÜRKİYE
<span class="courgette"><br>Hasır & Bambu Dekorasyon</span>


Hasır & Bambu Dekorasyon

Hasır, Bambu, Saz ve Kamış Dekorasyon Uygulamaları...

Kamelya ve Çardaklar İçin Hasır Dekorasyon Önerileri

Kamelya, kameriye ve çardaklar için hasır dekorasyon önerilerini keşfedin. En popüler hasır kamelya ve hasır çardak modellerimizi incelemek ve bilgi almak için yazımızı okuyunuz.

Hasır Kamelya Uygulaması Nedir?

Hasır kamelya ve hasır çardak uygulamaları turizm işletmelerinden müstakil ev sahiplerine kadar her kesimin tercih ettiği popüler hasır dekorasyon uygulamalarıdır. Saz kamışı, kargı kamışı ve saz hasır otları ile çok farklı modellerde yapılan hasır kamelya ve hasır çardak uygulamaları ve ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi almak için bize de ulaşabilirsiniz. Hasır kamelya uygulaması kısaca kamelya ve çardak gölgeliklerinin saz kamışı ve saz hasır otları ile kaplanmasıdır.

 

Saçaklı Hasır Kamelya Ve Çardaklar

Saz hasır otlarından imal edilen montaja hazır çin otu ile saçaklı ve püsküllü kamelya ve çardak çatıları yapılmaktadır. Saz kamışı ile beraber de kullanılabildiği gibi tek başına da uygulanabilen saz hasır otu saçakları kamelya ve çardaklar için egzotik ve çok doğal bir görünüm sağlamaktadır.

Özellikle turizm işletmeleri, kafe ve restoran gibi işletmeler tarafından çok sıklıkla tercih edilen saçaklı hasır kamelya ve çardak uygulamalarını siz kendiniz de montaja hazır çin otu ürünümüzü satın alarak yapabilirsiniz. Hasır kamelya ve saçaklı hasır çardak uygulamalarımız hakkında satış öncesi bizlerden ücretsiz ürün bilgisi ve montaj bilgisi alabilirsiniz.

 

Bambu Hasır Kamelya Uygulamaları

Bambu hasır kamelya uygulamaları bambu kamış ürünü ile yapılmaktadır. Diğer adıyla bambu çatı kaplama olarak bilinen bambu çatı ürünleri kalın ve sağlam kargı kamışları ile imal edilmektedir. Bambu çit ve hasır çatı uygulamalarında da sıklıkla kullanılan bambu kamış ürünü kamelya ve çardak gölgelikleri yapımında da son derece uygun ve ekonomiktir. Kendin-yap montaja hazır kargı ürünleri ile siz de bambu hasır kamelya çatı ve gölgeliklerinizi tasarlayabilirsiniz.