Whatsapp
HASIR & BAMBU DEKORASYON TÜRKİYE
<span class="courgette"><br>Hasır & Bambu Dekorasyon</span>


Hasır & Bambu Dekorasyon

Hasır, Bambu, Saz ve Kamış Dekorasyon Uygulamaları...

Kargı Ürünleri

Kargı ürünleri doğada sazlıklarda bulunan saz kamışından ve bambu ağacından elinden bambu Çubuk ve kamışlardan yapılmaktadır. İstediğiniz her yere istediğiniz tasarımda kargı ürünleri kullanılıp doğal, ışık ve egzotik bir mekana sahip olabilirsiniz.

Kargı Ürünleri Sağlık ve Doğallık

Kargı ürünleri doğada sazlıklarda bulunan saz kamışından ve bambu ağacından elinden bambu Çubuk ve kamışlardan yapılmaktadır. İstediğiniz her yere istediğiniz tasarımda kargı ürünleri kullanılıp doğal, ışık ve egzotik bir mekana sahip olabilirsiniz.

Kargı Ürünleri Uygulama Alanları

  • Kamelya gölgelik, Mekan çatıları, Çatı kaplama, Bağ - bahçe evi çatıları

  • Örme plaj şemsiyesi, Kargı çitler

  • Kargı ürünleri saz kamışlarından ve bambu kamışlarından yapılabildiği için istenilen incelikte ve kalınlıkta tüm çatı uygulamalarına, kamelya uygulamalarına, gölgelik için mekanların üstüne yapılabilmektedir.

İnce kamışlar ve ince bambu çubukları kullanılarak kargı çubuklarıyla bambu yada kamıştan gölgelik perdeler yapılabilmektedir.

 
 

Kargı Ürünlerini Neden Tercih Etmelisiniz?

  • Kargı çubukları ve bambu çubukları ile mekanınızın evinizin bahçesinin ya da işletmenizin bahçesini ya da tesisinizin etrafını bambu ya da Kargı çitlerle çevirip hoş ve Nezih bir mekan yaratabilirsiniz.

  • Bambu ve kamış kargı ürünlerinin tamamen doğal olması sayesinde çevreyi kirletmez tamamen yenilebilir malzemedir ve doğa dostudur. Kargı ürünleri tamamen doğal saz kamışından ya da bambu kamışlarının kurutulmasıyla birleştirilerek elde edildiği için içeriğinde insan sağlığını tehdit edecek herhangi bir kimyasal madde barındırmamaktadır. Uygulamalar esnasında da dışarıdan herhangi bir kimyasal madde kullanılmamaktadır.

 

Kargı Ürünleri sipariş

  • İsterseniz saz kamışından ya da ister bambu çubuklar kullanarak dekoratif ürünler ve uygulamalar yaptırabilirsiniz tercih tamamen size kalmış ve zevkinize göre her uygulamayı şekillendirip hayata geçirmekteyiz.

  • Saz dekorasyon, bambu dekorasyon, kamış ve hasır dekorasyon sektöründe 40'lı aşkın süredir engin tecrübe ve deneyimlerimizle sizlere bambu dekorasyon, Kargı dekorasyon kamış dekorasyon, saz dekorasyon ve hasır dekorasyon hizmetlerimizde kaliteli ve uygun fiyatlı çözümler sunmaktayız.

  • Kargı ürünleri, bambu çubuklar, kamış dekorasyon uygulama ve hizmetlerimiz hakkında daha detaylı bilgi almak ve fiyat bilgisini öğrenmek için aşağıdaki telefon numaralarımızdan bizlere ulaşabilirsiniz.

İrtibat Numaramız +90 537 914 97 53