Whatsapp
HASIR & BAMBU DEKORASYON TÜRKİYE
<span class="courgette"><br>Hasır & Bambu Dekorasyon</span>


Hasır & Bambu Dekorasyon

Hasır, Bambu, Saz ve Kamış Dekorasyon Uygulamaları...

Oteller İçin Saz Dekorasyon Önerileri

Oteller için harika ve egzotik saz dekorasyon ürün ve uygulamalarını keşfetmek için bu yazımızı okuyunuz.

Oteller Neden Saz Dekorasyona Büyük Önem Veriyor?

Saz dekorasyon uygulamaları en çok otel ve turizm işletmeleri tarafından tercih edilir. Müşteri ve misafirlerini doğa ile iç içe yaşam alanlarında ağırlamak isteyen otel ve turizm işletmeleri için saz dekorasyon uygulamaları vazgeçilmez hale gelmiştir.

Kamış kamelya, saz çatı gölgelikler, egzotik kamış şemsiye ürün ve uygulamaları ile işletme ve tesislerini doğal ve egzotik yaşam alanlarına dönüştürme gayretinde olan oteller için hazırladığımız  harika saz dekorasyon önerilerini okumak için devam ediniz.

 

Saz dekorasyon Çatı ve Gölgelikler

Saz dekorasyon uygulamalarının başında dünyada da olduğu gibi saz çatı uygulamaları gelmektedir. Tecrübeli saz dekorasyon ustaları her sene sezon öncesi yüzlerce otel ve turizm işletmesi için saz çatı, kamış kamelya ve hasır gölgelik uygulamaları için çalışmaya başlar. Oteller için bu süre çok önemlidir ve sezonları başlamadan istenildiği gibi eksiksiz ve sorunsuz tamamlanması gerekmektedir.

Saz kamışlarının usta eller tarafından çatıya monte edilmesi ve şekillendirilmesi ile yapılan saz çatılar hem uzun ömürlü hem de çok doğal bir görünüme sahiptir. Aynı zamanda sazdan çatı ve gölgelikler iyi bir ısı yalıtımı da sağladıkları için saz çatılar oteller için çok önemlidir. Çünkü yazın kavurucu sıcaklarında saz çatı altında dinlenen misafirleri için ferahlatıcı bir ortam hazırlamış olacaklardır.

 

Saçaklı Kamış Kamelya Uygulamaları

Saçaklı ve püsküllü olarak yapılabilen kamış ve saz çatı kaplamaları egzotik ve dolgun bir görünüm kattığı için her kesim tarafından büyük bir ilgiye sahiptir. Saz kamışları ile yapılan çatıların altından sarkıtılan saz hasır otları ile yapılan bu uygulamalar saz çatı ve kamış kamelya uygulamalarına çok yakışmakta ve daha doğal bir görünüm kazandırmaktadır.

Saz hasır otları ile yapılan bu uygulama aynı zamanda çin otu hasır kamelya uygulaması olarak da bilinmektedir.

 

Saz Kamış Şemsiyeler Otellerin Gözdesi

Özellikle 5 yıldızlı oteller ve tatil köyleri genellikle kargı kamışları ile yapılan klasik hasır plaj şemsiyeler yerine saz kamışları ve saz hasır otları ile yapılan hasır şemsiyeleri tercih etmektedir. Doğal saz hasır otları ile yapılan hasır şemsiyeler yurt dışında da çok yaygın bir kullanıma sahiptir. Özellikle havuz kenarı ve plajlarda uzun ömürlü ve sağlam olması nedeniyle doğal saz kamış şemsiyeler de çok sıklıkla tercih edilmektedir.


Kamış Kaplama Uygulamaları
Saz kamış kaplama uygulamaları otel ve turizm işletmeleri için hem iç hem de dış mekanlarda uygulanan popüler bir saz dekorasyon uygulamasıdır. Saz Kamışları iç mekanlarda tavan kaplama olarak gergi tavan gibi kullanılmaktadır. Dış mekanlarda bulunan bungalov, kulübe gibi alanlar ise dışarıdan komple saz kamışı ile kaplanarak çok doğal ve yalıtımlı alanlar oluşturmak için tercih edilen saz dekorasyon uygulamalarıdır.