Whatsapp
HASIR & BAMBU DEKORASYON TÜRKİYE
<span class="courgette"><br>Hasır & Bambu Dekorasyon</span>


Hasır & Bambu Dekorasyon

Hasır, Bambu, Saz ve Kamış Dekorasyon Uygulamaları...

Saçaklı Ot Çatılar

Saçaklı ot kaplama ve doğal ot kaplama çatılar için bizlere Türkiye'nin her yerinden ulaşabilirsiniz. Tüm Türkiye'de 40 Yıllık tecrübe ve uzman kadromuzla hizmet vermekteyiz.

Saçaklı Ot Çatılar ile Doğayı Mekanlarınıza Taşıyın...

Saçaklı ot çatılar yani doğal ot kaplama günümüzde insanların en çok tercih ettiği çatı tiplerinden biridir.

Her türlü çatıya, kamelyaya, gölgelik istenen yere, kafe barların üzerine ,turizm işletmelerindeki mekanların çatılarına ve kenarlarına uygulaması çok sıklıkla yapılmaktadır.

Tamamen doğal bir görünüme kavuşturup insanları rahatlatıcı, motive edici ve  enerjilerini yükseltici çok olumlu etkileri olduğu için özellikle turizm işletmelerinde vazgeçilmez uygulamalar arasında yerini almaktadır.

Saçaklı ot çatılar, doğal otların özenle kesilerek saçak halinde şekillendirip birbiri içerisinde bağlanmasıyla elde edilen doğal görünüm sonucunda insanların büyük beğenisini ve severek oturacakları bir mekan oluşturmaları için en çok tercih ettiği uygulamalar arasındadır.

Neden Saçaklı Ot Çatıları Tercih Etmelisiniz?

  • Saçaklı ot çatı kaplamaları ile mekanlarınızı doğal ve egzotik bir görünüme kavuşturabilirsiniz.
  • Tamamen doğal malzemelerden yapıldığı için iyi bir izolasyon olarak davranır ve yazları daha ılıman ve ferah, kışları ise daha az soğuk hissetmenizi sağlayacaktır.
  • Tamamen doğal ve kuru otlardan yapıldığı için çevre dostu  ve insan sağlığını kesinlikle tehdit etmez.
  • Saçaklı ot çatılar ve doğal ot kaplama çatılar depreme karşı diğer çatı uygulamalarına göre çok daha güvenli oldukları için insanlar tarafından çok sıklıkla tercih edilip uygulanmaktadır.

Saçaklı Ot Çatı Fiyatları

Saçaklı ot çatı kaplama fiyatları tamamen kişinin zevkine göre, uygulanacak alanın büyüklüğüne göre ve kullanılacak malzemenin miktarına göre belirlenmektedir.

Saçaklı ot kaplama çatılar diğer çatı tiplerine göre daha düşük maliyetli olduğu için daha çok sıklıkla tercih edilmektedir.

Neden Hasır Bambu Dekorasyon?

Hasır bambu dekorasyon olarak 40 yılı aşkın süredir babadan oğula geçen tecrübemizle saçaklı ot kaplama , doğal ot kaplama, saz dekorasyon, hasır çatı, hasır gölgelik, kamış çatı, kirpi çatı uygulama ve hizmetlerimizle sizlere en uygun fiyatlı ve kaliteli hizmetlerimizi sunmaktan büyük mutluluk duyuyoruz.

Saçaklı ot kaplama doğal oto kaplama hasır gölgelik kamış gölgelik ve diğer tüm hizmetlerimiz hakkında daha detaylı bilgi ve fiyat bilgisi almak için aşağıdaki numaramızdan bizlere ulaşabilirsiniz.

İrtibat Numaramız +90 537 914 97 53